„Atiduosime viską, ką turime.“ Į karą ateina super galinga jėga  (1)

Šalis suteiks Ukrainai pagalbą savo saugumo sąskaita.


PBV 302 šarvuotis
PBV 302 šarvuotis
© Jorchr (CC BY 3.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Pansarbandvagn_302_Revinge_2015-1.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Švedija Ukrainai perduos visus savo šarvuočius PBV 302. Jie bus 16-ojo iš eilės pagalbos paketo, kurį Skandinavijos šalis rengia su Rusija kovojančiai kariuomenei, dalis. Suteikdami tokią didžiulę pagalbą jie maksimaliai susilpnina savo gynybą, praneša „Wirtualna Polska“.

„Švedija dovanoja visą savo „Pansarbandvagn 302“ (PBV 302) parką, kad paremtų naujų Ukrainos kariuomenės brigadų formavimą“, – sakoma Švedijos vyriausybės oficialiame pranešime.

[Vokietija+REKORDINĖ KAINA] Fantastiškas dronas, kokio jau seniai ieškojote - dvi kameros su 6K, 56 min. vienu įkrovimu ir APP (Video, „LSRC LS-38“)
6487 14

Labai gera kaina ir savybės

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Ribotas kiekis

Išsamiau

Gynybos ministras Palas Jonsonas pridūrė, kad naujasis pagalbos paketas bus didžiausias iš visų, kuriuos Švedija yra parengusi. Manoma, kad jo vertė sieks net 13,3 mlrd. kronų, arba apie 1,1 mlrd. eurų. Į naująjį paketą įeis ne tik šarvuočiai PBV 302, bet ir įvairių rūšių amunicija ir net du perspėjimo ir valdymo lėktuvai ASC 890, kurie suteiks Ukrainai „visiškai naujų radiolokacinės žvalgybos galimybių“.

 

Be pačių transporterių, švedai įsipareigojo ukrainiečiams suteikti atsarginių dalių, techninės priežiūros įrangos ir amunicijos, kad PBV 302 būtų galima iš karto naudoti visu pajėgumu.

Švedai žino, kad tai laikinai susilpnins jų pajėgumus, tačiau jie jau turi planą, kaip išeiti iš susidariusios padėties. Jie įsigis papildomų „GlobalEye“ orlaivių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(0)
(53)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)