[ŽT] „ATACMS ir F-16.“ Naujas galingas įvykis  (1)

JAV panaikins draudimą.



© Military TV (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=6uUDvhY4DjA

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-06 [ŽT] „ATACMS ir F-16.“ Naujas galingas įvykis  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ateityje JAV panaikins draudimą smogti giliai į Rusijos teritoriją naudojant jos perduotą ginkluotę Ukrainai, sakė armijos generolas ir buvęs Užsienio žvalgybos tarnybos vadovas Nikolajus Malomužas.

Jungtinės Valstijos visada sakė, kad yra prieš eskalavimą strateginiu lygmeniu. Akivaizdu, kad dėl atakų Rusijos teritorijoje Kremlius gali laikyti JAV karo dalyve. Bet šioje situacijoje Jungtinės Valstijos aiškiai neišreiškia savo pozicijos, kad karą pradėjęs agresorius bus visomis priemonėmis nublokštas, o Ukraina gaus bet kokią ginkluotę ir įrangą“, – per „24 kanalą“ pabrėžė jis.

[Vokietija] Būtinas rinkinukas! Tik 51€ už akumuliatorinį pjūklą ir sekatorių. Ribotas kiekis
2329 2

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Karo ekspertas paminėjo, kad Joe Bideno administracija, nors ir žengė tam tikrą žingsnį į priekį, vis dar elgiasi itin atsargiai, o tai gali turėti įtakos Rusijai.

 

Naujas galingas įvykis. „Manau, kad artimiausiu metu iškils klausimas, kad į kitus karinius objektus (Rusijoje – red.) bus nukreipti ir ATACMS, ir F-16. JAV palaipsniui žengia link šio leidimo suteikimo. Pirmas žingsnis jau žengtas, o ateityje, manau, bus kitas etapas, kaip sakė Antony Blinkenas, Ukraina pati turi nustatyti naikinimo taikinius, tam panaudodama amerikietiškus ginklus“, – pridūrė Malomužas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(115)
(2)
(113)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: