[ŽT] „Nutraukite karą!“ Rusija reikalauja. Kas vyksta  (1)

Rusija reikalauja, kad Vakarai nutrauktų karą.


Karas
Karas
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=804895705156843&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija reikalauja, kad Vakarai pradėtų derybas dėl karo nutraukimo ir aneksuotų Ukrainos teritorijų pripažinimo, tačiau niekas negali daryti tokių nuolaidų, nes tai pradės grandininę teritorijų užgrobimo reakciją visame pasaulyje.

Tai televizijos „Apostrof TV“ eteryje pasakojo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariškis Kirilas Sazonovas.

[Vokietija] Iki 100€ pigiau nei Lietuvoje ir stulbinamos galimybės. Išskirtinis roboto dulkių siurblio pasiūlymas (Video, „Liectroux V3S Pro“)
1892 1

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

„Rusija reikalauja, kad Vakarai nutrauktų karą ir pripažintų teritorijų aneksiją. Tai yra nuolaidos, kurių nei mes, nei Vakarai negalime padaryti, nes tai pradėtų teritorijų užgrobimo grandininę reakciją. Nei mes, nei rusai nelaiko prie fronto linijos ginklų atsargų sandėlių. Todėl jei nutrauksime jų logistiką prie fronto linijos, jiems bus sunkiau gauti amunicijos ir jie bus priversti patys bėgti iš Ukrainos“, – sakė Sazonovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(398)
(11)
(387)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: