Tai tikra beprotybė. „Ukraina išnyks iš pasaulio žemėlapio“  ()

„Ir galų gale Rusija vis tiek pradės naują karą.“


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=805628031750277&set=pb.100069092624537.-2207520000

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-06 Tai tikra beprotybė. „Ukraina išnyks iš pasaulio žemėlapio“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakarų žiniasklaida ir toliau diskutuoja apie karo pabaigos scenarijus. Kaip per „24 kanalą“ pažymėjo Ukrainos prezidentūros kanceliarijos vadovo patarėjas Mychailo Podoliakas, visi jie neatitinka Ukrainos interesų.

„Foreign Policy“ neseniai įvardijo tris karo Ukrainoje pabaigos scenarijus. Pagal pirmąjį scenarijų teroristinė Rusija labai greitai pasieks rimtų sėkmių mūšio lauke. Po to ji savo sąlygomis primes Ukrainai taikos sutartį, pagal kurią ji perims dalį teritorijų.

Pagal antrąjį scenarijų Gynybos pajėgos išvaduos dalį okupuotų teritorijų. Po to seka taikos sutartis, dėl kurios Ukraina taps ES ir NATO nare, tačiau jos teritorijoje nebus dislokuoti kitų šalių kariškiai.

[Vokietija] Būtinas rinkinukas! Tik 51€ už akumuliatorinį pjūklą ir sekatorių. Ribotas kiekis
2343 2

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Ir trečiasis scenarijus daro prielaidą, kad niekas nepasieks sėkmės fronte. Vėl bus sudaryta taikos sutartis, pagal kurią Ukraina išliks neutrali šalis, bet su Vakarų ginkluote ir ne Rusijos įtakoje.

Kaip pažymėjo Podoliakas, Ukraina ne kartą girdėjo apie tokius scenarijus, tačiau jie neturi nieko bendra su realybe. Pavyzdžiui, Podoliakas sako, kad jei Rusija išliks tokia, kokia yra dabar, ji visada kariaus.

 

Be to, jis pabrėžė, kad, pavyzdžiui, jei svarstysime trečiąjį scenarijų, tai jis vis tiek numato karo tęsimą, nes Rusijos Federacija apšaudys teritorijas, paskelbs, kad Ukraina tai provokuoja, reikalaus sukurti sanitarinę zoną, ir galų gale ji vis tiek pradės naują karą.

Podoliakas sako, kad tokie scenarijai atsiranda dėl to, kad Vakarai nesuvokia šio karo pobūdžio, taip pat to, kas yra šiuolaikinė Rusija. Anot jo, jei karas nebus baigtas pagal Ukrainos reikalavimus, tai Ukraina pamažu išnyks iš pasaulio žemėlapio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(35)
(-6)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: