Kontrpuolimas prasidėjo. Okupantai čirškinami. Z-karo korespondentai apimti nevilties  ()

Jėgų santykis fronte pasikeitė.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=796648299314917&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-04 Kontrpuolimas prasidėjo. Okupantai čirškinami. Z-karo korespondentai apimti nevilties  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai sparčiai praranda pozicijas Charkivo srityje Volčanske – Ukrainos gynėjai perėjo į kontrataką ir atkovojo kelis miesto rajonus. Dėl to rusų karo korespondentai apimti tikros nevilties. Drąsiausieji net kaltina Putiną dėl nesėkmių, taip pat skundžiasi Vakarų ginklų smūgiais Belgorodui, praneša TSN.ua.

Ukrainos gynybos pajėgos nebe ginasi, o žengia į priekį ir stumia priešą iš Charkivo srities. Mūšių epicentras tebėra Volčanskas, tačiau, kaip rašo žinomas Vokietijos leidinio „Bild“ karo apžvalgininkas Julianas Röpcke, Ukrainos ginkluotosios pajėgos čirškina okupantus. Ukrainos kovotojai pradėjo laisvinti miestą kvartalas po kvartalo.

[Vokietija] Būtinas rinkinukas! Tik 51€ už akumuliatorinį pjūklą ir sekatorių. Ribotas kiekis
2328 2

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Jau tik apie ketvirtadalį miesto vienareikšmiškai kontroliuoja Rusija. Prieš savaitę jo buvo beveik pusė. Atrodo, kad ukrainiečiams pavyko ten pasistūmėti ir išstumti rusus. Rusai praranda savo pozicijas Volčanske ir vis dažniau griebiasi smogti miestui iš MLRS, sunkiosios artilerijos ir bombų, kurios numetamos iš tolo“, – sakė jis.

 

Pasak TSN.ua korespondento Artiomo Ziabkino, rusai yra išties neviltyje. Jie patys pripažįsta, kad jų „puikusis“ puolimas Charkivo srityje dar nepavyko. O po to, kai buvo panaikinti apribojimai Vakarų ginklų smūgiams į Belgorodą, jų užsidegimas visai išblėso.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(186)
(6)
(180)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: