[ŽT] „Vaikščiojo Maskvos centre su Ukrainos vėliava.“ Kas jam nutiko (Foto)  (1)

Medžiaga perduota teismui.



© Max Avans (Free to use) | https://www.pexels.com/photo/the-state-historical-museum-in-moscow-5057622/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maskvos centre buvo sulaikytas turistas iš Irano, kuris vilkėjo „Balenciaga“ megztinį su Ukrainos vėliava, tridančiu ir kvietimu padėti ukrainiečių pabėgėliams. Apie tai pranešė kanalas „Telegram“ „Astra“.

Kanalo žiniomis, birželio 4-osios popietę Maskvos policija sulaikė 30-metį turistą iš Irano Hidari Hossiną, nes jis vaikščiojo Maskvos centre vilkėdamas „Balenciaga“ megztinį su tridančiu ant rankovių, su Ukrainos vėliava vienoje pusėje ir raginimu padėti ukrainiečiams – kitoje.

[Vokietija] „Fantastiška Android planšetė!“ Apžvalgininkas sužavėtas. Didžiulis 12,1 colių 2,5K ekranas, 8+256GB, Snapdragon 6 Gen 1 ir kt. Ribotas kiekis (Video, „HONOR Pad 9“)
2488 2

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Maksimali kokybė

Puikūs apžvalgininko vertinimai

Išsamiau

Turistas buvo nuvežtas į „Kitay-Gorod“ policijos skyrių. Jam buvo surašytas administracinis protokolas dėl Rusijos armijos „diskreditavimo“. Medžiaga buvo perduota Maskvos Tverskojaus teismui.

2022 m. liepą „Balenciaga“ kūrybos direktorius kartvelas Demna Gvasalia tapo Ukrainos lėšų rinkimo platformos „United24“ ambasadoriumi ir sukūrė megztinį, skirtą palaikyti Ukrainą. Visi pinigai už pardavimą skirti padėti pabėgėliams, taip pat svarbios infrastruktūros atkūrimui.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(4)
(32)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: