„Šiandien – HIMARS, poryt – ATACMS.“ Bus karšta! Rusijos TV skelbia ypatingą žemėlapį (Video)  ()

Rusijos propagandistai įtraukė ATACMS raketas į savo sąrašą, nors JAV uždraudė jas naudoti prieš taikinius Rusijos Federacijoje.


Laidoje parodytas žemėlapis
Laidoje parodytas žemėlapis
© Anri Tina (stop kadras) | https://x.com/Anri__Tina/status/1797826327443300420?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1797826327443300420%7Ctwgr%5E4eae602adf0cd277f07aa565cfc1b5b3b40a0ee0

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-06 „Šiandien – HIMARS, poryt – ATACMS.“ Bus karšta! Rusijos TV skelbia ypatingą žemėlapį (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Propagandinė Rusijos televizija parodė Rusijos Federacijos žemėlapį su sritimis, kuriose Ukraina gali smogti Vakarų ginkluote. Laida, kurioje dalyvavo Olga Skabejeva, buvo transliuojama per kanalą „Rossija-1“.

Praėjusią savaitę JAV leido Ukrainai panaudoti tam tikros rūšies ginklus smogti tam tikriems taikiniams Rusijos Federacijoje. Ukraina gali atakuoti Rusijos teritoriją, besiribojančią su šiaurės rytų Ukraina, siekiant apsaugoti Charkivo sritį. Tačiau tolimojo nuotolio raketų, tokių kaip ATACMS, naudojimas vis dar yra draudžiamas.

Daugelis kitų Ukrainos NATO sąjungininkų taip pat suteikė žalią šviesą naudoti savo ginklus Rusijos Federacijos teritorijoje.

[Vokietija] Būtinas rinkinukas! Tik 51€ už akumuliatorinį pjūklą ir sekatorių. Ribotas kiekis
2329 2

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

 

Kanalo „Rossija-1“ laidoje „60 minučių“ propagandistė Olga Skabejeva parodė Rusijos regionų žemėlapį, kurie, anot jos, gali būti paveikti Vakarų ginklų. Ginkluotės sąraše buvo nurodytos raketos AGM-88 HARM, GLSDB, SCALP/„Storm Shadow“ ir bepiločiai orlaiviai.

Žemėlapyje buvo pažymėti regionai prie Ukrainos ir Rusijos sienos, įskaitant Belgorodą, Kurską, Brianską ir Smolenską. Taip pat teritorijos, esančios giliai Rusijos Federacijoje, įskaitant Riazanės, Tambovo ir Saratovo sritis.

 

Propagandistų teigimu, gali būti apšaudomi taikiniai, esantys iki 1000 km nuo sienos su Ukraina.

„Oficialiai Bidenas davė sutikimą smogti Rusijai tik amerikiečių HIMARS, bet, žinoma, tai nekeičia reikalo esmės. Šiandien – HIMARS, rytoj – GLSDB, poryt – ATACMS, kurio nuotolis yra 300 km“, – sakė propagandistė Olga Skabejeva.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(0)
(33)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()