Putinas rado šalį Europoje, kurioje „rusofobijos“ mažiau. Svajoja atnaujinti santykius po karo Ukrainoje (Video)  ()

Putinas jaučia izoliaciją ir ji jam nepatinka. Aišku, Vengrija dar pasiekiama, Slovakijoje jis turi draugų, Serbija jo neatstūmė. Bet yra dar viena šalis, Ukrainos draugė, apie kurią Putinas svajoja.



© Kremlin.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Vladimir_Putin_in_June_2024#/media/File:Vladimir_Putin_and_Anna_Tsivilyova_(2024-06-01)_1.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Birželio 5 dieną Putinas išbarbeno eilinę savo grasinimų tiradą. Jis teigia, kad Vakarai nori karo su Rusija, tai Vakarai išprovokavo karą Ukrainoje, Vakarai jį pratęsė ir jei ne Vakarai karo jau nebūtų. Jis teigia, kad Ukrainoje jau yra Vakarų instruktorių, jie nuolat nukaunami, bet niekas apie tai nepraneša. Be to, Putinas pasakė, kad leidimas Ukrainai atakuoti taikinius Rusijoje vakarietiškais ginklais turės pasekmių. Jis užsiminė, kad galėtų suteiktų raketų šalims, kurios vėliau tais ginklais galėtų atakuoti Europą. Jam tai yra proporcingas atsakas. Ukrainos gynyba prieš Rusijos invaziją Putino galvoje yra tas pats kas kažkokių kitų šalių neišprovokuotos atakos prieš Europos šalis.

[Vokietija] Būtinas rinkinukas! Tik 51€ už akumuliatorinį pjūklą ir sekatorių. Ribotas kiekis
2315 2

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Tos Putino pasakos rusams yra saldžios kaip medus. Karo fetišu springstančioje šalyje bet kokios užuominos apie tariamą rusų ginkluotės pranašumą ir Rusijos karinę galybę yra dar viena priežastis palaikyti Putiną. Bet diktatorius užsiminė apie kai ką įdomaus.

 

Putinas teigia, kad santykiai su Jungtine Karalyste, JAV ir Vokietija yra nepataisomai sugadinti, o su Italija bus galima bendrauti, vos tik „Ukrainos konfliktas bus normalizuotas“. Italija yra artima Ukrainos sąjungininkė. Neseniai ji pažadėjo Ukrainai dar vieną oro gynybos sistemą, amunicijos ir ginklų. Tai apie ką kalba Putinas?

 

Putinas teigia, kad Italijoje „rusofobijos“ mažiau. Taip jis mano todėl, kad suteikdama antrą SAMP/T oro gynybos sistemą Ukrainai Italija pareiškė, kad neleidžia naudoti savo ginklų prieš taikinius Rusijoje ir nesiųs karo instruktorių ir karių apskritai į Ukrainą. Bet siųs ginklų. Italijoje daug Putino draugų ir turtingiausių rusų oligarchų turi namus, todėl Putinas jai yra nuolaidesnis. Na, numušinės Italijos raketos rusų lėktuvus. Daužys rusų karius Italijos sviediniai. Bet bent jau „rusofobijos“ ten mažiau – Italijos raketomis Rusijoje kol kas nelis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(11)
(-9)

Komentarai ()