[ŽT] Ukraina staigiai keičia taktiką. Skelbiama, kas groja pirmu smuiku  ()

Ukrainos pajėgos pakeitė taktiką ir amerikiečių raketomis pradėjo smogti gilyn į Rusijos teritoriją.


S-400
S-400
© Соколрус (CC BY-SA 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:%D0%A1-400_%C2%AB%D0%A2%D1%80%D0%B8%D1%83%D0%BC%D1%84%C2%BB.JPG

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Bild“ karo stebėtojas Julianas Röpcke mano, kad taktikos pasikeitimas įvyko po to, kai JAV valdžia gegužės 31 dieną leido panaudoti savo ginklus prieš taikinius Rusijos Federacijoje.

Pirmu smuiku groja HIMARS. Karo ekspertas pažymėjo, kad dabar Ukrainos pajėgų bepiločiai orlaiviai ieško didelės vertės taikinių Rusijos Belgorodo ir Kursko srityse, o kai tik jie aptinkami, Ukrainos kariškiai iškart atidengia ugnį į juos vakarietiškais ginklais.

[Vokietija] Būtinas rinkinukas! Tik 51€ už akumuliatorinį pjūklą ir sekatorių. Ribotas kiekis
2329 2

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Visų pirma, tai HIMARS“, – pažymi ekspertas.

Tai patvirtina Rusijos propagandistai, pažymėję, kad nuo JAV leidimo Ukrainos pajėgos kiekvieną dieną sistemomis HIMARS apšaudo Belgorodo sritį.

 

„Bild“ primena, kad iki šiol svarbiausiu sunaikintu ukrainiečių taikiniu išlieka moderniausia Rusijos oro gynybos sistema S-300/S-400. Ji buvo sunaikinta birželio 2 d., 50 km nuo Ukrainos sienos. Tokios sistemos kaina yra 300–500 milijonų eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(2)
(50)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()