Rusai apstulbę. Skabejeva atskleidžia „slaptą Ukrainos planą“ (Video)  ()

„Atkreipkite dėmesį.“



© 24 Канал (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=zILD7SqyRrE

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinia, kad Vakarai leido Ukrainai panaudoti tiekiamą ginkluotę smogti Rusijos Federacijai, sukėlė nerimą Maskvoje. Z propagandistė Olga Skabejeva buvo priversta pripažinti, kad Putino „specialioji operacija“ nevyksta pagal planą.

Liūdna Skabejeva savo pokalbių laidos „60 minučių“ eteryje apibūdino liūdnas rusų perspektyvas, praneša Dialog.UA.

Propagandistė pripažino, kad bandymas „demilitarizuoti“ Ukrainą pasisuko priešinga linkme. Šiandien Ukrainos gynybos pajėgos turi pajėgumų ir priemonių smogti Rusijai. Ir kiekvieną kartą, kai Putino režimas nusprendžia padidinti šio konflikto akcijų paketą, jis blogina savo padėtį.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Beprotiškos uodų žudymo mašinos, multimetrai su termovizoriais, galingi 4in1 jump starteriai ir kt. (Video)
3211 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „TOOLTOP ET12S“ - 2in1 multimetras ir termovizorius

2) „ANENG A3010“ - labai funkcionalus multimetras

3) „Foursun“ - 4in1 jump starteris su oro kompresoriumi

4) „Black Knight B2000V“ - uodų lempa-gaudyklė

5) „Violent Mini Wind Fan“ - portabilus, įkraunamas ventiliatorius

6) „N-ONE NPad Q“ - atnaujinta 6+128GB, Android 13 planšetė

Išsamiau

Slaptas Ukrainos planas. „Atkreipkite dėmesį, kad Belgorodas visiškai patenka į šį spindulį (HIMARS MLRS — red.), taip pat Valuikai, Volokonovka ir Urazovo. Oficialiai Bidenas sutiko smogti Rusijai tik su amerikiečių HIMARS MLRS, bet reikalo esmės tai nekeičia. Šiandien HIMARS, rytoj GLSDB, poryt ATACMS su 300 km nuotoliu. O tada bus panaikinti apribojimai amerikietiškiems naikintuvams F-16, kurie pasirodys Ukrainoje. Būtent tai yra laipsniškas eskalavimo valdymas. Iš pradžių Kyjivas gauna šalmus, tada – artileriją, tankus, „Patriot“, sparnuotąsias raketas… Pirmiausia jie kruopščiai smogs (…) į komandų postus, ryšių centrus ir amunicijos sandėlius. Kai tik mes atsakysime, o mes atsakysime, NATO ir Pentagonas tikriausiai pereis prie naujų taikinių“, – sakė Kremliaus propagandistė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(206)
(8)
(198)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: