Gresia problemos, rusai neturi alternatyvos  ()

Priešas dar nepastatė į Krymo tiltą panašios transporto arterijos, kuri užtikrintų Rusijos kariuomenės logistiką. Ukrainos kariškių teigimu, priešas kol kas neturi jai alternatyvos.



© Alexxx1979 (CC BY-SA 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Kerch._Crimean_Bridge_P5020707_2350.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pietų Ukrainos gynybos pajėgų strateginės komunikacijos centro vadovas Dmytro Pletenčiukas, Vakarų spaudoje pasirodžius teiginiams, kad Ukrainos kariuomenė ruošiasi smūgiams į tiltą, kalbėjo apie jo strateginę reikšmę priešo kariuomenei.

Kariškis juokaudamas sako, kad „rusams dabar pats laikas grįžti prie požeminio tunelio iš Rusijos į Krymą projekto“. Jo nuomone, dabar yra tinkamas laikas pradėti jį statyti, nes jie neturės kitų daugiau ar mažiau saugių būdų patekti į Krymą. Pasak Pletenčiuko, tiltas nebeatlaiko logistinės apkrovos, todėl rusai aktyviai ieško alternatyvos.

[Vokietija] „Fantastiška Android planšetė!“ Apžvalgininkas sužavėtas. Didžiulis 12,1 colių 2,5K ekranas, 8+256GB, Snapdragon 6 Gen 1 ir kt. Ribotas kiekis (Video, „HONOR Pad 9“)
2488 2

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Maksimali kokybė

Puikūs apžvalgininko vertinimai

Išsamiau

„Jūrų karinė logistika, t. y. didelių desantinių laivų naudojimas, jiems taip pat uždara. Nes kažkodėl šie desantiniai laivai sprogsta ir nuskęsta mūsų Juodojoje jūroje. Jie nusprendė, kad tam tiks keltai, kuriuos, beje, pamiršo, kai atidarė Kerčės tiltą. Pasirodo, keltai buvo pagrindinė karinė logistika. Dabar to jau nebereikia“, – paaiškino kariškis.

 

Pletenčiukas taip pat pridūrė, kad rusai tiesia geležinkelį palei šiaurinę Azovo jūros pakrantę. Tačiau šis geležinkelis okupuotoje pietinėje Ukrainos dalyje nebaigtas tiesti. Jis taip pat sakė, kad apie tai, ar teisinga smogti tiltui tik dabar, „žino nedaug žmonių“, ir pridūrė, kad „tokie statiniai yra pakankamai sudėtingi, kad į juos būtų galima smogti“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(15)
(0)
(15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: