[ŽT] „Nuo Balkanų iki Baltarusijos. Tai palies kiekvieną su Rusija besiribojančia šalį.“ Prasideda audra  ()

Pavojuje yra kiekviena šalis, turinti sieną su Rusija.


Karas
Karas
© Міністерство оборони України (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=636176382028151&set=pb.100069073844828.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV prezidentas Joe Bidenas sakė, kad taika Ukrainoje reiškia garantiją, jog Rusija niekada negalės okupuoti Ukrainos, tačiau jis nemano, kad tam Ukraina būtinai turi tapti NATO nare. Prezidentas J. Bidenas tai išsakė interviu žurnalui „Time“.

[Vokietija] „Fantastiška Android planšetė!“ Apžvalgininkas sužavėtas. Didžiulis 12,1 colių 2,5K ekranas, 8+256GB, Snapdragon 6 Gen 1 ir kt. Ribotas kiekis (Video, „HONOR Pad 9“)
2474 2

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Maksimali kokybė

Puikūs apžvalgininko vertinimai

Išsamiau

J. Bideno buvo klausiama, kaip jis įsivaizduoja taiką Ukrainoje pasibaigus Rusijos ir Ukrainos karui.

Taika – tai daug kas panašu į tai, kad Rusija niekada, niekada, niekada, niekada, niekada neokupuos Ukrainos. Štai kaip atrodo taika. Ir tai nėra NATO, – atsakė J. Bidenas. – Tai reiškia, kad su jais palaikome santykius, kaip ir su kitomis šalimis, kai aprūpiname juos ginklais, kad jie galėtų apsiginti ateityje.“

 

J. Bidenas pabrėžė, kad Vakarai negali leisti Ukrainai žlugti, nes tai destabilizuotų kiekvieną su Rusija besiribojančią šalį nuo Balkanų iki Baltarusijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(0)
(30)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()