„Sėkmingai išstūmė priešą.“ Ką skelbia Syrskis  ()

„Tokius susitikimus planuojama rengti reguliariai.“



© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo?fbid=806276328352114&set=pcb.806276801685400

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vyriausiasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas Oleksandras Syrskis paskelbė apie Ukrainos kariuomenės transformaciją į aukštųjų technologijų kariuomenę, aprūpintą pažangiomis technologijomis. Generolas apie tai rašė savo „Telegram“ kanale.

Pagrindinė Ukrainos kariuomenės vystymosi kryptis yra jos virsmas moderniomis karinėmis pajėgomis, aprūpintomis pažangiomis technologijomis. Tai ne tik suteiks pranašumo prieš priešą, bet ir padės išgelbėti karių gyvybes.

Neseniai įgyvendinant iniciatyvą, buvo surengtas darbo grupės posėdis apie dronų technologijas. Susitikime, kurį surengė vyriausiasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas kartu su Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininku generolu majoru Anatoliju Barhyleviču, skaitmeninės transformacijos ministru Michailu Fidorovu ir keletu vadų, buvo parengtos pagrindinės dronų tobulinimo kryptys, nustatyti strateginiai tikslai įvairiais lygmenimis.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Beprotiškos uodų žudymo mašinos, multimetrai su termovizoriais, galingi 4in1 jump starteriai ir kt. (Video)
3211 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „TOOLTOP ET12S“ - 2in1 multimetras ir termovizorius

2) „ANENG A3010“ - labai funkcionalus multimetras

3) „Foursun“ - 4in1 jump starteris su oro kompresoriumi

4) „Black Knight B2000V“ - uodų lempa-gaudyklė

5) „Violent Mini Wind Fan“ - portabilus, įkraunamas ventiliatorius

6) „N-ONE NPad Q“ - atnaujinta 6+128GB, Android 13 planšetė

Išsamiau

Vadai, žinomi kaip „Veres“, „Madiar“ ir „Achilas“, savo unikalius įgūdžius taiko dronų veikimo, palaikymo ir konfigūravimo srityje kovos sąlygomis. Norint toliau plėtoti šias technologijas, reikalinga nuosekli strategija, todėl labai svarbu suprasti dabartinius iššūkius.

Dronų technologijos rodo didelę sėkmę, ypač aktyviame Charkivo srities fronte. Be to, Ukrainos koviniai dronai sėkmingai išstūmė priešą iš Ukrainos Juodosios jūros teritorijos.

 

Ateities planuose – logistikos procesų stiprinimas, tiekimo grandinių optimizavimas, paslaugų centrų efektyvumo didinimas, ryšių sistemų tobulinimas, specialistų rengimas, aukštos kvalifikacijos komandų pritraukimas į dronų padalinius, mokslinių tyrimų ir eksperimentinės veiklos intensyvinimas, taip pat administracinių kliūčių, įskaitant nurašymą dėl praradimų, mažinimas.

„Tokius susitikimus planuojama rengti reguliariai. Sieksime veiksmų lankstumo, dinamiškumo ir efektyvumo. Tai leis suformuoti ateities kariuomenę“, – užbaigė Ukrainos kariuomenės vadas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(0)
(67)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()