[ŽT] 20 000. Putinas, panašu, pirmą kartą nemelavo  ()

Įprastai Putinas kalba beveik išskirtinai tik melu.



© Kremlin.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Vladimir_Putin_in_June_2024#/media/File:Vladimir_Putin_and_Anna_Tsivilyova_(2024-06-01)_2.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas atskleidė, kad Rusija Ukrainoje kas mėnesį praranda apie 20 000 karių. Šis skaičius beveik sutampa su naujų karių, kuriuos Rusija generuoja kiekvieną mėnesį, skaičiumi, teigia Karo studijų institutas (ISW).

Putinas užsiminė, kad kas mėnesį kare Ukrainoje žūva apie 5000 Rusijos karių. Tai reiškia, kad sužeidžiama dar apie 15 tūkstančių Rusijos karių. ISW negali patvirtinti Putino nurodyto aukų skaičiaus, tačiau šis skaičius atitinka žemiausią Ukrainos pranešimuose nurodomą rusų aukų skaičių“ – rašo ISW analitikai.

[Vokietija] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje profesionalus flokavimo įrenginys. Ribotas kiekis
3587

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Profesionalus įrenginys

Išsamiau

Ukrainos sausumos pajėgų vadas Oleksandras Pavliukas gegužės 2 dieną sakė, kad okupantai kas mėnesį praranda 25-30 tūkstančius žuvusių ir sužeistų karių.

 

Rusijos gynybos ministerija siekia kas mėnesį užverbuoti 30 tūkstančių karių ir teigia, kad sunkiai sekasi, verbavimo skaičiai krenta. Kodėl būtent 30 tūkstančių? Jei tikslas yra toks aukštas, tai tikriausiai pavyks pasiekti tą minimumą – 20 tūkstančių, kuriuos, pasak Putino, Rusijos pajėgos praranda kas mėnesį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(0)
(18)

Komentarai ()

Susijusios žymos: