„Jis tai daro ne atsitiktinai. Viskas apgalvota.“ + 10 000. Rusijoje bus peržengta riba (Video)  ()

„Tai labai teisingas ir apgalvotas jo elgesys.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-10 „Jis tai daro ne atsitiktinai. Viskas apgalvota.“ + 10 000. Rusijoje bus peržengta riba (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„24 kanalo“ televizijos laidų vedėja paklausė Petro Černiko, kodėl Putinas prasitarė apie tikrąjį Rusijos aukų skaičių kare su Ukraina, turint omenyje, kad okupantai per mėnesį iš tikrųjų praranda iki 20 tūkst. Atsakydamas į tai, karo ekspertas patikino, kad Kremliaus vadovas tokius pareiškimus daro ne atsitiktinai, čia viskas apgalvota, ir paaiškino, kodėl būtent.

Petro Černiko interviu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

„Putinas neprasitarė: tai labai teisingas ir apgalvotas jo elgesys. Gegužę pasiekėme absoliutų rekordą pagal jų personalo sunaikinimą, tai beveik 39 tūkst. Ankstesnis rekordas buvo gruodį ir siekė beveik 29 tūkst., tai yra beveik +10 tūkst., ir tai yra kažkas neįtikėtino“, – su pasididžiavimu Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis kalbėjo karo ekspertas.

Po to Černikas paaiškino, kas slypi po Putino pasakytais Rusijos praradimais fronte: „Iki to momento jie galėjo neskausmingai sau pakeisti iki 30 tūkst. karių mūšio lauke ir nedrįso peržengti šios mobilizacijos ribos. Jei Putinas tai išsakė, tai nėra labai malonus ženklas, nes tai reiškia, kad jie ruošia viešąją nuomonę tam, kad bus didinamas mobilizacijos lygis. Jie pateikia taip: ukrainiečiai daugiau prarado, mes praradome mažiau, bet mes patiriame nuostolių, „SVO“ tęsiasi, vadinasi, reikia telkti žmones. Nemanau, kad tai atsitiktinumas: tai tikrai sąmoningas žingsnis“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(10)
(29)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: