Skandalas Rusijoje. „Dabar aš jums pasakysiu tiesą.“ Dėjo viską  (2)

Prabilo apie tikrąją situaciją Rusijos armijoje.



© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=809672594679154&set=pb.100069092624537.-2207520000

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-13 Skandalas Rusijoje. „Dabar aš jums pasakysiu tiesą.“ Dėjo viską  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje tęsiasi garsus skandalas, susijęs su Rusijos aerodromo, kuriame buvo sunaikintas Rusijos naikintuvas Su-57, tolimojo nuotolio bombardavimu. Rusijos kariškių nekompetencija, nesugebėjusi apsaugoti 4,5 milijardo rublių vertės lėktuvo nuo Ukrainos drono smūgio, taip papiktino karo korespondentus, kad daugeliui jų tai buvo paskutinis lašas.

Rusijos karo propagandistė Anastasija Kaševarova neišlaikė ir savo „Telegram“ kanale ir prabilo apie tikrąją situaciją Rusijos armijoje.

Daugiafunkciai vejos ir dirvožemio įdirbimo priedai su keičiamais peiliais. Skirtingi modeliai. Ribotas kiekis
1415 1 1

Labai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Įvairūs modeliai

Plačios panaudojimo galimybės

Išsamiau

„Dabar aš jums pasakysiu tiesą, apie tai visi diskutuoja, bet nesako, kad neįžeistų armijos, o aš įžeisiu jus, ponai kariškiai“, – rašo ji.

Kaševarova teigė, kad Rusijos platybėse tvyro visiškas chaosas kas liečia karą. Savanorių atvežtus dronus ir elektroninio karo sistemas Rusijos armija tiesiog perparduoda. Rusų kariai ginklų nevalo, jų neprižiūri ir išmėto. Jie meta tankus ir brangią įrangą į mūšio lauką.

 

Pozicijose klesti girtavimas, degtinė konfiskuojama dėžėmis. Okupantai išleidžia savo atlyginimus prostitutėms ir alkoholiniams gėrimams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(244)
(3)
(241)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: