„Kol pi@#$%ai nesupras.“ Madiaras skelbia staigmeną. Bus didelė audra  ()

Madiaras pasidalijo žinia, kuri Rusijos armijai labai nepatiks.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=809780434668370&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-14 „Kol pi@#$%ai nesupras.“ Madiaras skelbia staigmeną. Bus didelė audra  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų jūrų pėstininkų korpuso 414-ojo bepiločių orlaivių sistemų bataliono kariai, žinomi kaip „Madiaro paukščiai“ (ukr. „Птахи Мадяра“), dirba iš karto trijose „karštosiose“ fronto kryptyse triuškindami rusų okupacines pajėgas.

Šia informacija birželio 11 d. vakare savo oficialiame kanale „Telegram“ pasidalijo šio dalinio vadas Robertas Brovdi šaukiniu „Madiaras“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas tik nuo 3,70€! Išmanieji laikrodžiai, vaizdo registratoriai, monitorių šviesų juostos, pjūklai, šlifuokliai ir kt. (Video)
1994 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „BlitzWolf BW-CML2 Air“ - monitoriaus šviesos juosta

2) „Drillpro“ - 800W kampinis šlifuoklis

3) „VIOLEWORKS“ - 3000W galios akumuliatorinis pjūklas su 2 baterijomis

4) „FOSSiBOT VIRAN W101“ - naujausias kompanijos išmanusis laikrodis

5) 2 vnt., drėgmės ir temperatūros matuokliai

6) „iMars X5“ - automobilinis vaizdo registratorius

Išsamiau

Pažymėtina, kad iki šiol „Madiaro paukščiai“ veikė tik Chersono kryptimi ties Krynkais, dėl kurių rusų Z-karo korespondentai nuolat verkšleno, skųsdamiesi didžiuliais nuostoliais. Birželio pradžioje dalis bataliono taip pat buvo perkelta į Charkivo kryptį prie Lipcų, kad sulaikytų rusų puolimą.

Kaip paaiškėjo, tai buvo dar ne viskas.

„Noriu atsiprašyti už ilgą tylą nuo permetimo į Charkivą... Per tą laiką kai kas pasikeitė. Nuo šio momento dirbame trimis kryptimis. Trečiosios nenurodysiu, kol pi@#$%ai (Rusijos ginkluotosios pajėgos – red. past.) nesupras, kas juos ten ištiko. Bet po kelių dienų pamatysite vaizdą, suprasite, kur mus dar nunešė“, – pažadėjo Madiaras.

 

Jis pažymėjo, kad vien tik Chersono ir Charkivo srityse jo kariai per pirmąsias 10 vasaros dienų bepiločiais orlaiviais sunaikino daugiau kaip 200 taikinių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(162)
(4)
(158)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: