„Įvarytas į kampą.“ Įvyko didžiausias pažeminimas  ()

Vakarai konsolidavosi dėl Rusijos agresijos.



© Baku TV | RU (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=LBzgSMFHuJE

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos vadovas Vladimiras Putinas itin piktinasi, kad Vakarai konsolidavosi dėl Rusijos agresijos.

Kanalo „Chodorkovskij Live“ vedėjas Sergejus Aslanjanas apie tai sakė „24 kanalui“ ir pažymėjo, kad Putino pareiškimai turi labai įdomių bruožų. Jis gali sakyti paruoštus dalykus ar improvizuoti, bet rezultatas toks pats: jis vis tiek atrodo kaip kvailys.

Kaip pažymėjo Aslanjanas, Putinas dabar tiesiogine prasme nežino, ką daryti. Jis atrodo kaip „gopnikas“, kuris grasina paimti „didelį durklą“. Diktatorius itin nepatenkintas Vakarų konsolidacija prieš jį.

Fantastiški žvejybos rinkiniai! Dvi meškerės, ritės, valai, guminukai, sukriukės, kabliai, krepšys ir kt.
1530

Fantastiškos kainos rinkinys

Ribotas kiekis

Greitas ir saugus pristatymas

Išsamiau

„Jis visada svajojo, kad su Ukraina liks vienas prieš vieną. Jam bet koks ginklų tiekimas, pagalba pabėgėliams, pagalba sužeistiesiems ir apskritai bet kokia pagalba iš Vakarų yra nepriimtina“, – pažymėjo Aslanjanas.

Susiklosčiusi situacija, kai visas civilizuotas pasaulis susivienijo prieš jį ir pradėjo remti Ukrainą, jam yra įžeidžianti. Putinui, kaip ir daugeliui rusų, svarbu, kad užsienyje jam būtų „paglostyta galva“. O dabar to nebėra.

 

„Jam svarbus paskatinimas; „patapšnojimas“ per petį. Kai jis eina pas Amerikos prezidentą, Prancūzijos ministrą pirmininką ir panašiai. Ir štai jis yra įvarytas į kampą. Lazdomis nemušė, bet parodė, kad jis yra slabakas. Visi prieš jį. Ir jam tai yra sunki moralinė trauma“, – mano Aslanjanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(359)
(13)
(346)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: