„Mes pasiduodame.“ Nutiko kai kas netikėto (Video)  ()

Padėtis fronte jiems darosi vis sunkesnė.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai vis dažniau skundžiasi, kad padėtis fronte jiems darosi vis sunkesnė.

Rusijos karys Olegas Vesninas, šaukinys „Fiks“, po savo padalinio pralaimėjimo paskelbė vaizdo pranešimą, sukėlusį rezonansą socialiniuose tinkluose.

Rusijos ginkluotųjų pajėgų 83-osios puolimo brigados, karinio dalinio 71289, Usūrija, karys išsamiai papasakojo apie sudėtingą situaciją po pralaimėjimo. Jis yra vienoje iš miško plantacijų, slapstosi nuo Ukrainos dronų.

[Vokietija+Mažiausia kaina] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą (Video, „KOSGHO“)
1325 1

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Paskutiniai vienetai

Belaidis robotas tinka įvairaus dydžio ir formos baseinams

Išsamiau

Pasak Vesnino, jie jau tris dienas gyvena be maisto ir gėrimų; Iš Rusijos armijos paramos nėra, vadas sužeistas, jėgos senka.

Kariškiai jaučia didelį troškulį. Vienas iš karių, šaukinys „Fara“, matyt, mirė kraujuodamas. Vesninas taip pat pranešė apie penkis sužeistus ir keturis žuvusius bendražygius. Jie visi smarkiai suluošinti, ir niekas nebando jų ieškoti ar išgelbėti.

 

„Mano kojos jau neina, o aš noriu gyventi. Mes pasiduodame. Gal kurį laiką dar pagyvensime. Jokių šovinių, nieko, bet labiausiai noriu gerti“, – skundėsi Vesninas.

Jis taip pat kreipėsi į savo bendražygius ir kitus kariškius su įspėjimu: „Vaikinai, jei kas tai pamatys, net negalvokit apie jokias sutartis... Viskas, vėl kažkas zyzia (drono garsas – red.).“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(309)
(11)
(298)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: