[ŽT] „Buvo nuobodu. Išvyko į Ukrainą.“ Kas ten nutiko (Foto)  ()

Ko neteko Rusija.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=810262041286876&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos karininkų nuostoliai 2024 m. birželio 10 d. išaugo – tapo žinoma apie papulkininkio Andrejaus Babkino ir majoro Aleksejaus Aleksejaus Čechulino likvidavimą.

„200 kroviniu“ tapo leitenantai Georgijus Borobovas ir Sergejus Vygodčikovas, taip pat vyresnieji karininkai Jevgenijus Tisiačinas ir Jegoras Miagkovas, pranešė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas Anatolijus Štefanas (šaukinys „Štirlicas“) savo „Telegram“ kanale.

[EU+Kuponas+Dovanos] Fantastiškas el. dviratis vos už 749€ - tik pirmiems 5 pirkėjams! Modernaus dizaino, galingas, sukimo momento jutiklis ir apžvalgininkų pagyros („DYU T1“, Video)
1576 4

Ypatinga kaina technologijos.lt skaitytojams

Tik pirmiems 5 pirkėjams

Papildomos dovanos

Greitas ir saugus pristatymas

1 metų garantija

Aukščiausios klasės produktas

Išsamiau

„...Volgogrado „Kovos brolijos“ lyderiui, Krymo užgrobimo dalyviui, Afganistano veteranui, papulkininkiui Andrejui Babkinui pensijoje buvo nuobodu, išvyko į Ukrainą ir galiausiai buvo paleistas sulaukęs 66 metų...“, – pažymėjo „Štirlicas“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(151)
(2)
(149)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: