„Jie bando patekti į zoną.“ Audra fronte. Bandoma apsupti Ukrainos armiją (Žemėlapis)  ()

„Visi šie planai žinomi iš anksto.“


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=810408234605590&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos „Dnepr“ grupės vadovybė, matyt, pradėjo suvokti savo bandymų „mėsos šturmais“ išstumti Ukrainos ginkluotąsias pajėgas iš Krynkų placdarmo neefektyvumą. Vyksta perėjimas prie naujos taktikos.

Tai birželio 12 d. paskelbė garsus Ukrainos tinklaraštininkas „Nikolajevskij Vaniok“, susijęs su Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis.

„Mūsų Chersono kryptimi „didieji protai“ iš „Dnepr“ grupės nusprendė pakeisti taktiką. Vietoj „mėsos šturmų“ į placdarmą Krynkų rajone (...) jie bando patekti į salos zoną iš užnugario, įsitvirtinti ten ir nutraukti mūsų logistiką“, – sakė tinklaraštininkas.

Fantastiški žvejybos rinkiniai! Dvi meškerės, ritės, valai, guminukai, sukriukės, kabliai, krepšys ir kt.
1530

Fantastiškos kainos rinkinys

Ribotas kiekis

Greitas ir saugus pristatymas

Išsamiau

Jis paskelbė vaizdo įrašą, kuriame buvo apklausiamas Rusijos ginkluotųjų pajėgų 237-ojo oro puolimo pulko karininkas Ivanas Russkich. Jis buvo išsiųstas į puolimą kaip naujos taktikos dalis ir vienintelis iš savo grupės išgyveno.

„Nikolajevskij Vaniok“ patikslino, kad šis pulkas neseniai buvo perkeltas į Chersono sritį iš Zaporižios krypties bandant atsidurti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų užnugaryje.

„Visi šie planai (...) žinomi iš anksto, todėl, gerbiama desantūra, jei nori gyventi, plauk į salas be technikos“, – okupantus perspėjo tinklaraštininkas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(1)
(36)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: