„Jau per vėlu.“ Ką skelbia Budanovas (Video)  ()

„Nėra prasmės ruoštis.“



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos okupacinės pajėgos savo teritorijoje jau jaučia Ukrainos gynybos pajėgų atakas vakarietiškais ginklais. Tokiems išpuoliams rusams nėra prasmės ruoštis, nes jie jau vyksta ir vyks.

Tai per teletoną sakė Ukrainos Gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovas Kyrylo Budanovas. Pasak jo, leidimas panaudoti Vakarų ginklus prieš Rusijos Federaciją tikrai palengvins situaciją fronte, bet „ne mažiau, ne daugiau“.

[Vokietija+Mažiausia kaina] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą (Video, „KOSGHO“)
1325 1

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Paskutiniai vienetai

Belaidis robotas tinka įvairaus dydžio ir formos baseinams

Išsamiau

Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovas pabrėžė, kad rusai jau jaučia atakas savo teritorijoje, o joms ruoštis jau per vėlu. „Kaip sakoma: per vėlu gerti „Borjomi“, – sakė Budanovas.

Jis taip pat sakė, kad Rusijos armija bando stiprinti oro gynybos sistemą laikinai okupuotame Kryme. Ten okupantai patalpino naujausius priešlėktuvinės raketų sistemos S-500 elementus.

„Rusijos oro gynybos sistema stiprinama. Tai visiškai akivaizdu ir suprantama. Pasirodė naujausi S-500 elementai. Tai iš principo bus jų eksperimentinis panaudojimas, bet jie jau ten (Kryme – Red.) atsirado“, – pažymėjo Budanovas.

 

Budanovas pridūrė, kad Rusijos kariai ir toliau naudojasi nelegaliai pastatytu Kerčės tiltu. Jie ten daugiausia gabena darbuotojus.

„Kerčės tiltas visada naudojamas... Per jį vežamas pagrindinis krovinys, bet pirmiausia personalas“, – pridūrė Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(99)
(3)
(96)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: