Susivienijo 12 šalių. Suduotas ypatingas smūgis į skaudžiausią Rusijos vietą  (1)

Pradedama kova prieš Rusiją.


Pradedama iniciatyva prieš Rusijos propagandą
Pradedama iniciatyva prieš Rusijos propagandą
© CBC News: The National (Stop kadras) | https://youtu.be/s4LfL-6TbTE

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Birželio 10 d. Lenkijoje pradėjo veikti Ukrainos komunikacijos grupė. Šia iniciatyva siekiama stiprinti veiksmų koordinavimą siekiant demaskuoti Rusijos dezinformaciją ir kovoti su Rusijos propaganda, praneša Lenkijos užsienio reikalų ministerija.

Daugelio tyrimų metu nustatyta, kad Rusija nukreipia pinigus į tam tikrus asmenis ar naujienų žiniasklaidą įvairiose Europos šalyse, siekdama skleisti dezinformaciją ir propagandą.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išmaniojo laikrodžio premjera, „Xiaomi“ belaidės ausinės, planšetės, belaidžiai siurbliai ir kt. (Video)
1496 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „LAUNCH CR3001“ - automobilio diagnostikos įrenginys

2) „Zeblaze Beyond 3 Pro“ - naujausias kompanijos išmanusis laikrodis (Premjera)

3) „Xiaomi Redmi Buds 6 Vitality Edition“ - belaidės ausinės

4) „INSE N5 6“ - belaidis dulkių siurblys

5) „N-One NPad Plus“ - 16+128GB, 10,4 colių 2K ekrano Android 13 planšetė

6) „Drillpro“ - 18V akumuliatorinis kampinis šlifuoklis, be baterijų

Išsamiau

Lenkijos užsienio reikalų ministerija teigia, kad Kremlius nuolat naudoja melą ir manipuliacijas, siekdamas pakirsti solidarumą su Ukrainos žmonėmis, ginančiais savo tėvynę.

Ukrainos komunikacijos grupė vienija šalis partneres ir tarptautines organizacijas, įskaitant Suomiją, Prancūziją, Kanadą, Lietuvą, Latviją, Vokietiją, Lenkiją, Slovėniją, Jungtines Amerikos Valstijas, Švediją, Ukrainą, Italiją, NATO ir Europos išorės veiksmų tarnybą (EIVT), kuri yra ES diplomatinė tarnyba.

„Tai stiprus mūsų bendro pasiryžimo toliau remti Ukrainą kovoje su Rusijos invazija signalas“, – rašė Lenkijos užsienio reikalų ministerija.

 

Gegužės mėn. ES įvedė sankcijas Čekijoje registruotam Rusijos propagandos kanalui „Voice of Europe“ ir dviem svarbiems jam vadovavusiems veikėjams.

ES Taryba taip pat uždraudė bloko teritorijoje transliuoti Rusijos žiniasklaidos priemones „RIA Novosti“, „Izvestija“, „Rossijskaja gazeta“, RT ir „Sputnik“ už Maskvos karo naratyvo prieš Ukrainą propagavimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(3)
(49)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: