„Dar baisiau nei oligarchų sukilimas.“ Rusija ant sprogimo ribos (Video)  ()

V. Putinas bijo R. Kadyrovo.


R. Kadyrovas
R. Kadyrovas
© Kremlin.ru, CC BY 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ramzan_Kadyrov_(2018-06-15)_02.jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-15 „Dar baisiau nei oligarchų sukilimas.“ Rusija ant sprogimo ribos (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Propagandistai skundžiasi Čečėnijos vadovu Ramzanu Kadyrovu dėl provokacijos Ryživkoje, Sumų srityje. Vėliau dėl jo veiksmų netoliese, kai kuriais duomenimis, pavyko sunaikinti 20 įsibrovėlių. Ir R. Kadyrovas už tai jokiu būdu nebus nubaustas.

Buvęs KGB ir Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos pareigūnas Sergejus Žirnovas apie tai sakė „24-ajam“ kanalui, pažymėdamas, kad diktatorius V. Putinas bijo R. Kadyrovo. Jis leidžia jam daryti, ką nori.

Kaip pažymėjo S. Žirnovas, R. Kadyrovas turi didelę musulmonų bendruomenę, kuri gali išgąsdinti V. Putiną. Visa tai neabejotinai stumia religiniu pagrindu Rusiją pilietinio karo link.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 84€ energijos stotelės tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („DLNRG PPS2400“)
1401

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Įdomu tai, kad įvairūs Rusijos nacionalistai ir stačiatikiai dėl to turi priekaištų V. Putinui. Juk jis užpuolė ortodoksinį Sakartvelą; neapsaugojo krikščioniškosios Armėnijos nuo musulmoniško Azerbaidžano; gynė musulmoną Basharą al-Assadą iš Sirijos; bendradarbiauja su Talibanu, husiais ir panašiai.

Įvairūs Rusijos fašistai, nacionalistai ir krikščionys ortodoksai turi didelių priekaištų V. Putinui.

 

Religinės nesantaikos Rusijoje galimybė, mano nuomone, yra daug realesnė nei oligarchų sukilimas ar generolų sąmokslas“, – pabrėžė S. Žirnovas.

Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas neseniai pareiškė, kad jo padalinys tariamai užėmė Ryživką Sumų srityje. Tai yra melas.

Konotopo meras Artiomas Semenichinas pabrėžė, kad tai buvo informacinė operacija. Kai kurie okupantai trumpam įbėgo į Ryživką, o paskui liko ten visam laikui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(119)
(3)
(116)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: