[ŽT] Karšta! Prasiautė ATACMS. Dešimtys žuvusių  ()

Okupuotame pusiasalyje ATACMS raketomis sunaikintos dvi oro gynybos sistemos S-400.


S-400
S-400
© Vitaly V. Kuzmin (CC BY-SA 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Alabino05042017-69.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naktį į trečiadienį, birželio 12 d., į Rusijos aneksuotą Krymą iš karto paleistos 12 ATACMS raketų, iš kurių 7 esą buvo numuštos, tačiau likusios 5 vis tiek rado taikinius. Apie tai rašo Rusijos ASTRA.

Pranešama, kad Sevastopolyje, Belbeko aerodromo teritorijoje buvo visiškai sunaikintos dvi oro gynybos sistemos S-400 ir radiolokacinė stotis. Dar viena radiolokacinė stotis buvo apgadinta.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 84€ energijos stotelės tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („DLNRG PPS2400“)
1401

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Tuo pat metu kitas Rusijos „Telegram“ kanalas rašo, kad birželio 12-osios naktį įvairiuose Krymo regionuose žuvo 23 kariškiai. Daugiau nei 30 buvo sužeisti. Pranešama, kad dalis sužeistųjų buvo išvežti į Krasnodaro kraštą ir Rostovą prie Dono, nes Krymo ir Sevastopolio ligoninės yra perpildytos sužeistųjų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(81)
(0)
(81)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()