„Blogiausia dar laukia.“ Rusija pakliuvo į spąstus. Kas atvyksta  ()

Rusijos okupantai „negali apsiginti“ Kryme. ATACMS raketos nuosekliai naikina priešo S-400 sistemas, tačiau manoma, kad tai tik pradžia.


S-400
S-400
© Vitaly V. Kuzmin (CC BY-SA 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:BAZ-6909-022_chassis_for_S-400_system_-06.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina raketomis ATACMS naikina geriausias Rusijos oro gynybos sistemas Kryme, rašo „Forbes“.

Gegužę Ukrainos pajėgos atakavo Rusijos Belbeko bazę netoli Sevastopolio. Patvirtinta, kad sunaikintos dvi oro gynybos sistemos S-400. Taip pat pranešta, kad netoliese esančiame aerodrome apgadinti keturi lėktuvai.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas tik nuo 3,70€! Išmanieji laikrodžiai, vaizdo registratoriai, monitorių šviesų juostos, pjūklai, šlifuokliai ir kt. (Video)
1994 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „BlitzWolf BW-CML2 Air“ - monitoriaus šviesos juosta

2) „Drillpro“ - 800W kampinis šlifuoklis

3) „VIOLEWORKS“ - 3000W galios akumuliatorinis pjūklas su 2 baterijomis

4) „FOSSiBOT VIRAN W101“ - naujausias kompanijos išmanusis laikrodis

5) 2 vnt., drėgmės ir temperatūros matuokliai

6) „iMars X5“ - automobilinis vaizdo registratorius

Išsamiau

„Belbekas ir Sevastopolis yra svarbios bazės Rusijos oro pajėgoms, todėl nenuostabu, kad rusai greitai pakeitė sunaikintas S-400“, – pažymėjo „Forbes“.

Tačiau jau birželio 11 dieną Ukrainos pajėgos vėl atakavo S-400 baterijas.

Dabar Belbeko bazė jau tampa „spąstais“, kuriuose Rusija praranda geriausias oro gynybos sistemas. Ukrainos pajėgos smogia į naujas baterijas taip greitai, kaip pavyksta jas pakeisti kitomis.

„Ironiška, bet S-400 buvo sukurta taip, kad turėtų priešraketinį pajėgumą, bet net negali apsisaugoti pati“, – rašo „Forbes“.

 

Rusijos Federacija turi daugiau nei 50 S-400 baterijų, todėl priešas jų nepritrūks. Tačiau jos bus nenaudingos, jei nesugebės atlaikyti atakų. Daroma prielaida, kad kuo daugiau S-400 okupantai dislokuos okupuotose teritorijose, tuo daugiau jų bus prarasta.

Be to, Rusijos stebėtojai nerimauja, kad blogiausia dar laukia. Pirmieji naikintuvai F-16 į Ukrainą turėtų atvykti artimiausiu metu. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(76)
(3)
(73)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()