„Tai koma.“ Kas nutiko (Foto, video)  ()

Filmavo propagandinę medžiagą.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistai iš Kremliaus televizijos kanalo NTV buvo sunkiai sužeisti Donbase. Rusijos naujienų agentūrų teigimu, NTV korespondentas Aleksejus Ivlijevas ir dar du kanalo darbuotojai buvo sunkiai sužeisti okupuotoje Horlivkoje (Donecko srityje).

Rusijos okupacinės Horlivkos administracijos atstovas patvirtino svečių iš Maskvos sužalojimus. Rusai buvo sužeisti filmuodami propagandinę medžiagą.

Tai koma. Remiantis gauta informacija, Rusijos propagandistai buvo skubiai paguldyti į ligoninę ir dabar yra komos būsenos operacinėje. Vietos gydytojai bando išgelbėti jų gyvybes. NTV svetainėje galite rasti daug Ivlijevo medžiagos iš okupuotos Donbaso dalies apie karą: jo reportažai eteryje pasirodydavo reguliariai, kiekvieną savaitę. Paskutinę medžiagą jam pavyko paskelbti birželio 12 d.

[EU+Kuponas+Dovanos] Fantastiškas el. dviratis vos už 749€ - tik pirmiems 5 pirkėjams! Modernaus dizaino, galingas, sukimo momento jutiklis ir apžvalgininkų pagyros („DYU T1“, Video)
1576 4

Ypatinga kaina technologijos.lt skaitytojams

Tik pirmiems 5 pirkėjams

Papildomos dovanos

Greitas ir saugus pristatymas

1 metų garantija

Aukščiausios klasės produktas

Išsamiau

„Panašu, kad kita programa netrukus nepasirodys“, – informaciją komentuoja Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denysas Kazanskis.

 

Papildyta. Po kelių dienų Aleksejus Ivlijevas pranešė, kad su juo viskas gerai, nėra tik vienos rankos.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(161)
(0)
(161)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: