Protu nesuvokiami įvykiai. Ką padarė į Rusiją grįžęs „Wagner“ karys  ()

Karas po truputį grįžta namo. Ne visada dronais, sviediniais ir raketomis – kartais jis grįžta žmogžudystėmis.


Vovčanskas, birželio 2 d.
Vovčanskas, birželio 2 d.
© National Police of Ukraine (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vovchansk_(2024-06-02)_1670.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ samdinys Smirnovas išvyko į karą iš kalėjimo, kuriame sėdėjo už žmogžudystę. 2015 metais „girto kivirčo“ metu jis sumušė merginą, smaugė ją paklode ir nuskandino vonioje. Remiantis 2015 m. nuosprendžiu, Smirnovas nužudė merginą, nes ji „įžeidė jo garbę, orumą, pasididžiavimą ir seksualinę orientaciją“.

Tokie žmonės kaip Smirnovas Rusijai yra labai svarbūs. Girtuoklis, nusikaltėlis, pasiruošęs vėl žudyti – savaime aišku, jį reikėjo paleisti. „Wagner“ jį ištraukė iš kalėjimo ir išsiuntė į karą. Tai buvo labai keistas laikas, kai Prigožinas, kuris net nedirbo jokioje institucijoje, savo iniciatyva galėjo paleisti kalinius. Smirnovas iš Ukrainos grįžo 2023 metų balandį ir buvo visiškai laisvas žmogus.

Fantastiški žvejybos rinkiniai! Dvi meškerės, ritės, valai, guminukai, sukriukės, kabliai, krepšys ir kt.
1530

Fantastiškos kainos rinkinys

Ribotas kiekis

Greitas ir saugus pristatymas

Išsamiau

Gegužę jis paskambino kaimynui ir paprašė padėti sutvarkyti santechniką. Bet kaimynas jokios bėdos nerado ir apie tai pranešė Smirnovui. Savaime aišku, Smirnovas užpuolė savo kaimyną ir pradėjo jį smaugti, bandė durti jam šakute. Atrodo, tą akimirką Smirnovas priėmė sprendimą – nusitempė kaimyną į miegamąjį, daužė jam į galvą ir galiausiai dūrė peiliu į kaklą. Ir išėjo. Sužeistas vyras sugebėjo grįžti namo, kur jo žmona iškvietė greitąją pagalbą.

 

Palikęs kaimyną nukraujuoti, Smirnovas nuvyko į savo vaikystės draugo Igorio tėvų namus ir nužudė jo motiną. Kodėl? Smirnovas buvo įsitikinęs, kad to draugo mergina turėjo būti jo.

Atvykus policijai Smirnovas iššoko iš ketvirto aukšto ir susižeidė, bet išgyveno ir galiausiai stojo prieš teismą. Orienburgo teismas nuteisė Smirnovą kalėti 18 metų. Žmogžudžio dalyvavimas kare prieš Ukrainą ir medalis „Už drąsą“ buvo laikomi lengvinančiomis aplinkybėmis. Taigi, dabar Smirnovas turi pasistengti grįžti į kariuomenę, kad netektų sėdėti kalėjime.

(11)
(7)
(4)

Komentarai ()