Tiesiog išprotėjo. Paaiškėjo, į ką Rusijos kariai atidengė ugnį (Žemėlapis)  ()

Du civiliai buvo sužeisti.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=812040734442340&set=pcb.812041134442300

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trečiadienį, birželio 12 d., patikros poste Briansko srityje budėję Rusijos kariai atidengė ugnį iš tarnybinių ginklų į savo tautiečius, pasienio Liubečanės kaimo gyventojus. Dėl to du civiliai buvo sužeisti ir atsidūrė ligoninėje, rašo Rusijos „Telegram“ kanalas ASTRA.

[Vokietija+Mažiausia kaina] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą (Video, „KOSGHO“)
1325 1

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Paskutiniai vienetai

Belaidis robotas tinka įvairaus dydžio ir formos baseinams

Išsamiau

Tokį Rusijos kariuomenės elgesį paaiškina tuo, kad automobilis, kuriuo važiavo Liubečanės kaimo gyventojai, neva nesustojo prie patikros punkto.

„Ankstų birželio 12 d. rytą pasienio Liubečanės kaime Rusijos kariškiai paleido ugnį į automobilį „Volkswagen Passat“ rusiškais numeriais“, – rašoma leidinyje.

Dėl to nukentėjo du automobilyje važiavę civiliai rusai, kurie buvo paguldyti į ligoninę. Kartu informacijos apie tai, ar prieš tai buvo įspėjamasis Rusijos ginkluotųjų pajėgų kariškių šūvis, nepateikta.

 

Šiuo atžvilgiu gali būti, kad rusų kareiviams tiesiog neatlaikė nervai ir jie iškart atidengė ugnį, o tai yra grubus įstatymo pažeidimas.

Taip pat sklando versija, kad civiliai neketino veržtis per sieną į Ukrainą, o tiesiog pasiklydo ir per klaidą išvažiavo ant kelio, vedančio per kontrolės punktą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(0)
(20)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: