Milžiniška rizika. Kas privertė atnaujinti Krymo tilto darbą (Video)  ()

Rusija prekiniais traukiniais naudojasi atsargiai.


Krymo tiltas
Krymo tiltas
© Alexxx1979, CC BY-SA 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Kerch._Crimean_Bridge_P5020707_2350.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai vėl pradėjo naudoti Krymo tiltą gabenti kurui. 

Tai buvo gana pavojinga, nes karinio jūrų laivyno dronai padarė rimtą žalą tiltui. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas, instruktorius pilotas, karo ekspertas Romanas Svitanas „24 kanalui“ pasakojo, kas paskatino užpuolikus atnaujinti kuro gabenimą tiltu.

Ilgą laiką rusai naudojo minimalų skaičių prekinių traukinių, važiuojančių per Krymo tiltą, nes dėl ankstesnių ukrainiečių atakų statinio saugumas buvo rimtai pažeistas.

„Jie surizikavo. Taip, tai tikrai yra rizika, nes prisimename pirmąjį išpuolį, kai buvo susprogdintas sunkvežimis su rimta amunicija. Krymo tiltas tada rimtai degė. Kaip suprantu, paskutiniai išpuoliai prieš  perkėlą iš tikrųjų ją visiškai išjungė, o laivais buvo gabenamas kuras“, – pažymėjo Romanas Svitanas.

Fantastiški žvejybos rinkiniai! Dvi meškerės, ritės, valai, guminukai, sukriukės, kabliai, krepšys ir kt.
1530

Fantastiškos kainos rinkinys

Ribotas kiekis

Greitas ir saugus pristatymas

Išsamiau

Karybos ekspertas spėjo, kad pavyko sugadinti ir siurblinės sistemą, kuri pumpavo dyzeliną ir aviacinį žibalą Krymo tiltu. Nes buvo išpuolių prieš Kaukazo uostą ir siurblines.

„Tai tikriausiai lėmė degalų tiekimo sistemos gedimą, todėl rusai turėjo vėl gabenti kurą Krymo tiltu, kas visai įmanoma“, – pabrėžė R. Svitanas.

 

Visų pirma, galima smogti nelegaliai struktūrai Kryme naudojant tolimojo nuotolio ginklus. Jei tam pasirinksite tikslų laiką, vėl galėsite pataikyti į prekinius traukinius, vežančius degalus.

„Krymskij veter“ stebėjimo grupė paskelbė palydovines nuotraukas, kuriose matyti, kad prie Krymo tilto jau pasirodė 11 užtvarų. Okupantai turbūt ruošiasi tam, kad netrukus ant tilto vėl kažkas ryškiai nušvis. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(2)
(37)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: