„Blogiausios prognozės pasitvirtino.“ Ukrainoje prasidėjo tikras košmaras (Foto)  ()

Blogiausia pasitvirtino.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© Dsns.gov.ua (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Disposal_of_Kh-69_missile_in_Kyiv,_2024-05-05_(01).jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-16 „Blogiausios prognozės pasitvirtino.“ Ukrainoje prasidėjo tikras košmaras (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai pradėjo rimtai naudoti raketas Ch-101, kurių naujausias variantas pagrįstas dviem kovinėmis galvutėmis, iš kurių viena yra kasetinė. Ukrainiečiai parodė šios amunicijos nuotraukas kartu su mažų 10 cm šaudmenų poveikiu. Blogiausios prognozės pasitvirtino, rašo „Wirtualna Polska“.

Rusai reguliariai atnaujina savo amuniciją ir šarvuotąją techniką, kad ji atitiktų fronte vyraujančias sąlygas. Dėl šios priežasties viena populiariausių ir kartu naujausių Rusijos arsenalo raketų pastaraisiais metais jau buvo kelis kartus modifikuota.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Įrankių komplektai, „Makita“ baterijų įkrovikliai, giluminių raumenų masažuokliai, žaidimų kėdės, automobilio diagnostikos įrenginiai ir kt. (Video)
1906 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Douxlife GC-RC03“ - žaidimų kėdė su masažo funkcija

2) „TOPSHAK TS-CH4“ - puikios kainos 39 vnt. įrankių rinkinys

3) „KONKA A9“ - daugiafunkcis giluminių raumenų masažuoklis

4) „LAUNCH 2024 Elite CR529“ - automobilio diagnostikos įrenginys

5) „YR-DC18RC“ - „Makita“ baterijų įkrovikliai

6) „BlitzWolf BW-CML2 Air“ - monitoriaus šviesos juosta

Išsamiau

Ch-101 yra naujausios kartos šio tipo ginklas, kuris naudojamas dar tik trumpą laiką. Pirmieji pranešimai apie Ch-101 su kasetine kovine galvute panaudojimą pasirodė tik šių metų birželio pirmosios savaitės pabaigoje.

Dabar patvirtinta, kad rusai šiuos ginklus pradėjo naudoti platesniu mastu. Vadinasi, ten ginklų pramonė jau pritaikė gamyklas naujausios kartos raketoms gaminti, ir į Ukrainą krenta vis daugiau „kasetinių“ raketų Ch-101. Įrodymų, kad Rusija naudoja šiuos ginklus, pateikia internete ukrainiečių paskelbtos nuotraukos. Nuotraukose matomi metaliniai rutuliukai yra netoli Kyjivo surinktų Ch-101 raketų sviediniai.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(179)
(-138)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()