[ŽT] Ukraina buvo išklausyta. „Rusai daugiau nebeturės jokių šansų“  ()

Pusiausvyra pamažu svyra Ukrainos naudai.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© Lance Cpl. Alyssa Chuluda (CC0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:210716-M-VR873-1132_-_MIM-104_Patriot_at_exercise_Talisman_Sabre_21_(Image_1_of_2).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jau kelis mėnesius ukrainiečiai kreipiasi į sąjungininkes šalis prašydami perduoti jiems daugiau „Patriot“ sistemos baterijų ir raketų. Kyjivo raginimai buvo išklausyti – Nyderlandai paskelbė apie trijų „Patriot“ sistemos paleidimo įrenginių ir vienos radiolokacinės stoties perdavimą Ukrainai. Rusai daugiau nebeturės jokių šansų, rašo „Wirtualna Polska“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Uodų lempa-gaudyklė, kelioninis šaldiklis, jump starteris, nuo saulės įkraunama išorinė baterija, galingi nešiojami PC (Video)
1183 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Uodų lempa-gaudyklė

2) „Bakeey“ - 30000mAh išorinė baterija, įkraunama ir nuo saulės

3) „Ninkear A15“ - globali versija, 15.6 colių, 16+512GB, Win 11 OS

4) „KROAK“ - 25L kelioninis šaldiklis

5) „POPDEER PD-J02“ - 23800mAh, iki 3000A jump starteris

6) „Ninkear N16 Pro“ - 32GB+1TB, 2,5K ekranas, Win 11 OS

Išsamiau

Nors iš pradžių buvo itin sunku rasti „Patriot“ tiekėją Ukrainai, nes šalys, turinčios šių vertingų ginklų, atsisakė juos dislokuoti, baimindamosi, kad gali pakenkti savo priešlėktuvinei gynybai, Ukraina rado partnerį savo priešraketiniam skydui stiprinti – Nyderlandus.

Nyderlandų ministras pirmininkas Markas Rutte savo oficialiame profilyje X platformoje pareiškė, kad Amsterdamas suteiks tris „Patriot“ paleidimo įrenginius ir radiolokacinę stotį šiai priešlėktuvinių raketų sistemai. Valdžios institucijos taip pat suteiks Ukrainai naują 138 mln. eurų vertės pagalbos paketą, skirtą svarbiausiai energetikos infrastruktūrai remontuoti, humanitarinei pagalbai ir bendram ekonomikos atgaivinimui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(69)
(0)
(69)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()