[ŽT] Rusijos nuostoliai kare Ukrainoje. Pentagonas skelbia skaičius  ()

JAV gynybos sekretoriaus pareiškimas.


Pentagonas
Pentagonas
© AutoGirl (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/pentagon-building-government-720022/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo invazijos pradžios 2022 m. vasarį Rusija Ukrainoje yra netekusi daugiau kaip 350 000 žuvusių ir sužeistų karių. Tai pareiškė JAV gynybos sekretorius Lloydas Austinas Briuselyje, NATO būstinėje, vykstančiame Ukrainos gynybos kontaktinės grupės (Ramšteinas-23) susitikime.

Visų pirma JAV gynybos sekretorius sakė, kad Ukrainos pajėgos atkakliai kovoja, o Kremlius toliau intensyvina Ukrainos miestų ir civilių gyventojų, įskaitant Charkivą, bombardavimą. „Ukrainai skubiai reikia daugiau oro gynybos pajėgumų, kad ji galėtų apsaugoti savo dangų“, – pabrėžė Ostinas. Kartu jis sakė, kad „Ukrainos pajėgos atremia naują Rusijos puolimą Charkivo srityje ir tvirtai laikosi fronto linijose, rytų ir pietų Ukrainoje“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas tik nuo 3,70€! Išmanieji laikrodžiai, vaizdo registratoriai, monitorių šviesų juostos, pjūklai, šlifuokliai ir kt. (Video)
1994 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „BlitzWolf BW-CML2 Air“ - monitoriaus šviesos juosta

2) „Drillpro“ - 800W kampinis šlifuoklis

3) „VIOLEWORKS“ - 3000W galios akumuliatorinis pjūklas su 2 baterijomis

4) „FOSSiBOT VIRAN W101“ - naujausias kompanijos išmanusis laikrodis

5) 2 vnt., drėgmės ir temperatūros matuokliai

6) „iMars X5“ - automobilinis vaizdo registratorius

Išsamiau

Jis sakė: „Ukrainos gynėjai padarė stulbinančių nuostolių Rusijos užpuolikams. Nuo 2022 m. vasario mėnesio, kai V. Putinas pradėjo plataus masto invaziją, žuvo ir buvo sužeista mažiausiai 350 000 Rusijos karių. Ukrainos pajėgos Juodojoje jūroje nuskandino, sunaikino arba apgadino 24 Rusijos laivus“. JAV gynybos sekretorius pridūrė, kad nuo 2023 m. rugsėjo mėn. fronto linijoje Ukrainoje Rusija neteko daugiau kaip 2 600 kovinės technikos vienetų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(0)
(19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()