[ŽT] „Suplanuota minučių tikslumu.“ JAV aktyvavo Rusijos sunaikinimą  ()

Putinas dėl to labai piktas.



© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=811120404534373&set=pcb.811120417867705

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Charter97.org kalbėjosi su Ukrainos visuomeninės organizacijos „Zahidnyj Informacijnij Front“ vadovu, Baltarusijos informacijos centro Lvive įkūrėju Jurijumi Kmitu. Buvo paliesta ir konfrontacijos su Rusija tema.

Į klausimą kokių konkrečių žingsnių Vakarai dar gali imtis, kad priartintų šią akimirką, Kmitas atsakė taip:

Atidžiau pažvelgus susidaro įspūdis, kad karinę Vakarų ir Rusijos konfrontaciją Ukrainos teritorijoje kontroliuoja amerikiečiai (taip kai kurie ekspertai vertina Rusijos agresiją), ji suplanuota minučių tikslumu. Vyksta lėtas Rusijos smaugimas, ji pamažu dūsta ir palaipsniui naikinama, bet taip, kad nepadarytų jokios žalos NATO ar kaimyninėms šalims panaudojant branduolinį ginklą. Pasmaugti ją, bet nekovoti su ja.

[Mažiausia kaina istorijoje] Tik 11,99€ už nuostabių galimybių išmaniąją vaizdo stebėjimo kamerą: 1080P, spalvotas naktinis filmavimas, judesio davikliai, signalizacija, APP ir kt.
1665 6

Mažiausia kaina istorijoje

Galioja tik pirmiems 100 vnt.

Fantastiškai geras funkcionalumas

Išsamiau

Deja, tai vyksta Ukrainos sąskaita, Ukrainos didvyrių sąskaita, Ukrainos kariuomenės sąskaita. Tačiau tai yra taktika, leidžianti kontroliuoti situaciją. Vakarai kariauja su Rusija, su Rusijos agresija Ukrainoje, tuo pačiu valdydami pačios Rusijos eskalavimą. Putinas dėl to labai piktas, nepatenkintas, pripratęs, kad eskalavimą valdo jis. Ir štai pirmą kartą per pastaruosius 20 metų jis prarado šią kontrolę. Dabar tai daro Macronas, tai daro Bidenas, tai daro Scholzas, jie kontroliuoja didesnio karo eskalavimo procesą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(126)
(8)
(118)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: