Metė 19 šarvuočių. Neįtikėtini įvykiai prie Heorhiivkos  ()

Kova už šią vietovę yra labai sunki.



© Lamp of Knowledge (stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=sQT2Z8w92UA&list=PLxxiak0VV1gKDakkiW_rUFXwdQ91jLWps&index=2

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakar, birželio 13 d., Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojas Aleksas pranešė apie mūšius dėl Heorhiivkos Marjinkos kryptimi.

Putino armija bandė prasiveržti per Ukrainos ginkluotųjų pajėgų gynybą Heorhiivkos rajone, padedant 19 šarvuočių, savo „Telegram“ kanale pranešė Ukrainos gynėjas Aleksas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Uodų lempa-gaudyklė, kelioninis šaldiklis, jump starteris, nuo saulės įkraunama išorinė baterija, galingi nešiojami PC (Video)
1183 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Uodų lempa-gaudyklė

2) „Bakeey“ - 30000mAh išorinė baterija, įkraunama ir nuo saulės

3) „Ninkear A15“ - globali versija, 15.6 colių, 16+512GB, Win 11 OS

4) „KROAK“ - 25L kelioninis šaldiklis

5) „POPDEER PD-J02“ - 23800mAh, iki 3000A jump starteris

6) „Ninkear N16 Pro“ - 32GB+1TB, 2,5K ekranas, Win 11 OS

Išsamiau

Vėliau jis parašė, kad Heorhiivka lieka Ukrainos ginkluotojų pajėgų kontrolėje. 46-osios atskirosios jūrų pėstininkų brigados kariai per dieną sugebėjo sunaikinti 14 vienetų priešo šarvuočių. Kova už šią vietovę yra labai sunki. Kartu per vakarykštį mūšį ukrainiečių gynėjai nežuvo.

ISW analitikai taip pat atkreipė dėmesį į tai, kad Putino armija suaktyvėjo Donecko vakaruose ir pietvakariuose, ypač Kurachovo, Krasnohorivkos ir Heorhiivkos srityse.

 

Z-tinklaraštininkai rašo, kad Rusijos armija, kurią sudaro 5-oji ir 110-oji motorizuotos brigados, vykdo puolimo mūšius Krasnohorivkos vakaruose.

Kurachovo kryptimi su priešu kovojantys Ukrainos gynėjai pripažino, kad šiame fronto sektoriuje Rusijos ginkluotosios pajėgos aktyviai meta į mūšį šarvuočius. Priešo tikslas – pasiekti Vuhledaro-Marjinkos plentą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(132)
(7)
(125)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: