„Link Baltijos jūros.“ Budanovas patvirtina. Tai buvo aišku jau prieš pusmetį (Video)  ()

Pasiruošimas puolamiesiems veiksmams kartais trunka ne mėnesius, o metus.



© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=811388314507582&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per pastaruosius 10 metų rusai Donbase sukūrė rimtą grupę, dislokavo oro gynybos sistemas ir sukaupė kelių dešimčių tūkstančių rusų rezervus. Tai yra rezervai, kuriuos planuojama panaudoti proveržiui, ir tai buvo aišku prieš pusmetį, kai jie buvo išsidėstę Makijivkos apylinkėse, interviu kanalui „YouTube“ sakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Romanas Svitanas.

Pasak eksperto, pasiruošimas puolamiesiems veiksmams kartais trunka ne mėnesius, o metus. Šiandien daugelis supranta, kad po penkerių metų rusai planuoja pulti Baltijos šalis. Maskvos ir Leningrado rajonai ruošia aikšteles, po kelerių metų jie pakels visą infrastruktūrą ir pajudės link Baltijos jūros.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Kelioniniai šaldytuvai-šaldikliai, pjūklai, beprotiškai pigūs garso stiprintuvai ir robotai siurbliai (Video)
1798

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Mudiro“ - kelioniniai 35/55 litrų talpos šaldytuvai su LED valdymo panele

2) „VIOLEWORKS“ - 2000W galios akumuliatorinis pjūklas be baterijų

3) „Darmoshark M3“ - kompiuterinė pelė

4) „Liectroux L200“ - dulkių siurblys, 2in1 plovimas ir siurbimas

5) „Sunbuck AV-660BT“ - 2000W garso stiprintuvas

6) „AGSIVO“ - belaidė uodų lempa-gaudyklė

Išsamiau

Budanovas taip pat sako, kad rusai judės į Rytų frontą, nes kas kitas, jei ne žvalgybos pareigūnas apie tai žino. Ukrainos žvalgyba mato priešo rezervus, pagal kuriuos galima nustatyti, kur ir kaip eis Rusijos armija, kokį pasirengimą ir įrangą turi. Tai visas procesas, kurio metu analitikai seka priešo planus.

„Štai kodėl Budanovas dabar patvirtina tai, apie ką kalbėjome prieš šešis mėnesius“, – pažymėjo Svitanas. Puolimas bus nukreiptas į Pokrovską ir Dobropilią. Tiesą sakant, tai jau vyksta. Rusai pradėjo nuo Avdijivkos. Jeigu jie nebūtų mūsų iš ten „išspaudę“, jiems nebūtų buvę įmanoma atlikti nė vienos operacijos. Šiandien jie bando išstumti mūsų kariuomenę per Kurachovą ir Karlivką, bet ten jiems seksis mažiau dėl vandens užtvarų. Tačiau Očeretynėje bus sunkiausia, šiuo metu daug priešo pajėgų ir amunicijos nukreipta į Očeretynės placdarmą, nes rusai per Kurachovą ir Karlivką judės į Očeretynę, o paskui į Pokrovską“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(91)
(-62)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: