Baltarusija pradeda puolimą. Audra pasienyje. „Pirmiausia Lietuva ir Lenkija“  ()

Jis turi parodyti rezultatus.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© StarFlames (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/chess-world-map-figurines-2258805/

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-15 Baltarusija pradeda puolimą. Audra pasienyje. „Pirmiausia Lietuva ir Lenkija“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltarusijos ir Lenkijos sienos tiesiog kibirkščiuoja – nelegalūs imigrantai muša puldinėjimo rekordus, o neseniai žuvo lenkų karys. Tuo pat metu vyksta bendros Baltarusijos ir Rusijos branduolinės pratybos.

Su kuo susijusi ši eskalacija? Charter97.org paprašė šią situaciją pakomentuoti Baltarusijos informacijos centro Lvive įkūrėją Jurijų Kmitį.

„Viskas labai paprasta, tai atsakas į naujausius J. Bideno sprendimus panaudoti JAV ginklus Rusijos teritorijoje. Šachmatų partija tarp Amerikos prezidento ir Rusijos diktatoriaus tęsiasi, brėžiamos tam tikros naujos „raudonos linijos“. Bidenas prieš rinkimus turi parodyti rezultatą, jis turi parodyti, kad yra karo su V. Putinu nugalėtojas. O Putinui nelieka nieko kito, kaip tik daryti ėjimą  Lukašenka.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išmaniojo laikrodžio premjera, fantastiški net 57 vnt. įrankių rinkiniai, PC pelės, SUP irklentės, RC pultai ir kt. (Video)
1418

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „RAPOO VT9PRO“ - kompiuterinė pelė

2) „Zeblaze GTR 3 Pro“ - naujausias kompanijos išmanusis laikrodis (Premjera)

3) „FunWater SUPFW09C“ - pripučia SUP irklentė

4) „JumperRC T20S“ - nuotolinio valdymo pultas

5) „TOPSHAK TS-CH3“ - net 57 vnt. įrankių rinkinys

6) „BlitzWolf BW-FYE15“ - belaidės ausinės

Išsamiau

Lukašenka atiteko nusikalstamos Rusijos valdžios pastumdėlio vaidmuo. Kinijos pastumdėlio vaidmenį atlieka Šiaurės Korėja, Irano – „Hezbollah“ ir „Hamas“, o Rusija šiems tikslams naudoja Baltarusijos režimą. Kai ji nenori veikti savo vardu, tada padaro ėjimą Baltarusija ir pradeda oponentui, šiuo atveju – Amerikai ir Vakarams, daryti kokius nors nemalonius dalykus

J. Bidenas turi parodyti rezultatus – arba taikos sutartį dėl Ukrainos, arba pergalę, t. y. kelis smūgius, arba okupuotų teritorijų grąžinimą Ukrainai. Tačiau kol kas matomo rezultato nėra, o J. Bidenas didina statymus, duoda daugiau ginklų, daugiau technikos.

 

Kaip galėtų atsakyti Rusija, jei nebūtų Lukašenkos? Dar vienu grasinimu panaudoti branduolinį ginklą? Niekas nenaudos branduolinių ginklų, aišku, kad tai tik šantažas. Ir štai Lukašenka sako, kad nenori kariauti su Ukraina, kol nebaigs karo su Vakarais, pirmiausia su Lietuva ir Lenkija.

O Putinas tuo naudojasi: „Tai tu nori kariauti su Vakarais? Pirmyn, prašom. Nervink Lenkiją, daryk provokacijas prieš Lietuvą. Atidirbinėk tada „respublikų sąjungai“ už Rusijos duodamus pinigus“. Štai ir viskas. Lukašenka paprasčiausiai atidirbinėja Rusijai“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(166)
(-107)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()