„Ukraina praranda savo lėktuvus.“ Kas vyksta  ()

Ukrainos pusė dabar daro viską, kas įmanoma.



© Manfred Irmer Manfred Irmer (Free to use) | https://www.pexels.com/photo/in-flight-airliner-in-grayscale-photo-587063/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečiai turi pasitikėti oficialiais šaltiniais – taip Ukrainos oro pajėgų atstovas Ilja Jevlašas komentavo Rusijos antskrydžius į Ukrainos aerodromus ir pareiškimus apie orlaivių sunaikinimą.

„Dabar viešojoje erdvėje pasirodo daug vaizdo įrašų ir komentarų apie tai, kaip neva Ukraina praranda savo lėktuvus. Turite suprasti, kad negalime pranešti, kai priešas pataiko, pavyzdžiui, į maketą arba į tikrą lėktuvą. Nes tai būtų žaidimas kartu su priešu. Žinoma, mes negalime apie tai pranešti. Be to, naudojamas Rusijos gynybos ministerijos vaizdo įrašas. To negalima leisti, nes tai, be kita ko, būtų žaidimas kartu su Rusijos puse. Prašome pasitikėti oro pajėgomis ir Ukrainos puse, nes dabar priešas naudoja įvairaus pobūdžio informaciją ir psichologinį poveikį gyventojams“, – teletono metu aiškino Jevlašas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Net 2 kartus pigiau lazerinės graviravimo staklės, išmanusis šviesų projektorius, įrankiai preciziškiems darbams, monstrinis PC ir ausinės (Video)
4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Sculpfun S9“ - lazerinės graviravimo staklės (refurbished)

2) „BLITZWILL BW-PLT1“ - išmanusis šviesų projektorius (Upgraded Version)

3) „ANENG A3010“ - labai funkcionalus multimetras

4) Įkraunamas belaidis mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui ir gręžimui

5) „N-ONE NBook Ultra“ - 32GB+1TB, 2,5K ekranas, Win 11 Pro OS

6) „BlitzWolf BW-HP6 Pro“ - belaidės ANC ausinės

Išsamiau

Jis taip pat pridūrė, kad Ukrainos pusė dabar daro viską, kas įmanoma, kad apsaugotų Ukrainos aviaciją ir aerodromus nuo Rusijos atakų.

„Darome viską, kas įmanoma, manevruojame, judame, klaidiname priešą, kad apsaugotume visus savo lėktuvus, savo žmones, tačiau turite būti sąmoningi ir pasitikėti patikrinta informacija“, – pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(128)
(19)
(109)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: