„1800 + 180. Rusų nuostoliai padvigubės.“ Lenkija ruošia „Baobab-K“ (Video)  ()

Tai nauji įrenginiai.


Įrenginio valdymas
Įrenginio valdymas
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=0_Hu5vJxWAQ

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenei reikia nuotolinių minavimo įrenginių, kad padidėtų įsibrovėlių nuostoliai užpuolant gynėjų pozicijas. Tai pranešė „Defense Express“.

Informacijos ir konsultacijų agentūros direktorius Sergejus Zgurecas kalbėjosi su Ukrainos karininku Andrejumi „Severu“ Šišuku. Kovotojas teigė, kad fronte skubiai reikalingos nuotolinės minavimo sistemos. Anot kariškio, pasirodo, kad gynybos pajėgos turi tam tikrų priemonių minų padėjimui distanciniu būdu, tačiau kalbame daugiau apie improvizuotą bepiločių orlaivių panaudojimą kaip minų klotuvus ar specialią RAAM amuniciją.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Įrankių komplektai, „Makita“ baterijų įkrovikliai, giluminių raumenų masažuokliai, žaidimų kėdės, automobilio diagnostikos įrenginiai ir kt. (Video)
1907 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Douxlife GC-RC03“ - žaidimų kėdė su masažo funkcija

2) „TOPSHAK TS-CH4“ - puikios kainos 39 vnt. įrankių rinkinys

3) „KONKA A9“ - daugiafunkcis giluminių raumenų masažuoklis

4) „LAUNCH 2024 Elite CR529“ - automobilio diagnostikos įrenginys

5) „YR-DC18RC“ - „Makita“ baterijų įkrovikliai

6) „BlitzWolf BW-CML2 Air“ - monitoriaus šviesos juosta

Išsamiau

Tačiau tokios priemonės neužtikrina reikiamo tankio, kai reikia „išretinti“ okupantų kolonas. Rusai turi tokius įrenginius, ypač „Žemės ūkį“ ir specialią amuniciją „Uraganui“ ir „Tornadui“. Todėl leidinys mano, kad Ukrainai reikia tų pačių įrenginių. Tačiau Vakaruose nuotolinio minavimo įrenginiai nėra labai paplitę, nors Lenkija turi savo „Baobab-K“.

 

„Baobab-K“ kūrimą 2022 m. vasario mėn. užbaigė „Huta Stalowa Wola“. Pagrindinės transporto priemonės charakteristikos yra viešai žinomos. Pilnas „Baobab-K“ įkrovimas sudaro 600 minų, ji gali apimti 1800 metrų ilgio ir 180 m. pločio lauką.

„Baobab-K“ darbui reikalingi tik du įgulos nariai, o visas procesas gali būti atliekamas automatiškai. Vienintelė įrenginių problema yra jų nebuvimas. Pirmoji 24 transporto priemonių partija Lenkijos kariuomenė turėtų gauti tik 2026–2028 m. Tuo tarpu Ukraina gali prašyti senesnių įrenginių, tokių kaip ISM „Kroton“ ar „Kalina“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(2)
(60)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()