„Ten buvo Su-34. Daugybė naikintuvų.“ Įvyko monstrinis smūgis (Foto)  ()

Šioje bazėje, kaip Rusijai įprasta, naikintuvai stovėjo be jokios priedangos.


Morozovsko bazė 2018 metais.
Morozovsko bazė 2018 metais.
© Mil.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Morozovsk_airbase#/media/File:BomberExercise2018-07.jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-15 „Ten buvo Su-34. Daugybė naikintuvų.“ Įvyko monstrinis smūgis (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Morozovsko aerodromas yra didelė Rusijos oro pajėgų bazė. Ten visada yra daug įvairių naikintuvų. Ir, žinoma, iš ten jie ne karto kilo pulti Ukrainos miestų.

Neseniai Ukrainos dronai atakavo Morozovsko aerodromą. Dabar pasirodė palydovinės nuotraukos, kurios rodo, kad bazė patyrė nuostolių:

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Net 2 kartus pigiau lazerinės graviravimo staklės, išmanusis šviesų projektorius, įrankiai preciziškiems darbams, monstrinis PC ir ausinės (Video)
4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Sculpfun S9“ - lazerinės graviravimo staklės (refurbished)

2) „BLITZWILL BW-PLT1“ - išmanusis šviesų projektorius (Upgraded Version)

3) „ANENG A3010“ - labai funkcionalus multimetras

4) Įkraunamas belaidis mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui ir gręžimui

5) „N-ONE NBook Ultra“ - 32GB+1TB, 2,5K ekranas, Win 11 Pro OS

6) „BlitzWolf BW-HP6 Pro“ - belaidės ANC ausinės

Išsamiau

Sunaikintas angaras, šalia matoma ir šiek tiek degimo žymėmis paženklinto asfalto. Įdomu tai, kad prieš tai toje aikštelėje buvo Su-34 būrelis. Manoma, kad tame angare buvo būtent Su-34 priežiūros ir remonto dirbtuvės. Geriau įsižiūrėjus galima pro atsiverusią skylę angare pamatyti net du Su-34. Neaišku, ar jie buvo apgadinti, bet tikėtina, kad taip.

Galėjo nukentėti ir tie Su-34, kurie stovėjo šalia angaro. Toje vietoje dabar – tik apdegęs asfaltas. Morozovsko aerodromas yra gana didelis ir tokių aikštelių ten yra ne viena. Jei lauke buvę Su-34 buvo apgadinti, rusai galėjo juos ištempti kitur.

 

Morozovsko aerodrome rusų naikintuvai ir kiti kariniai lėktuvai stovi po atviru dangumi – Rusijai tai yra gana įprasta. Net ir naujausi Su-57 dažniausiai stovi ne angare. Rusus turėtų neraminti tai, kad Morozovsko aerodromas ukrainiečiams tikrai yra pasiekiamas – jis yra vos maždaug 300 km atstumu nuo ukrainiečių kontroliuojamos teritorijos. Kai mėnesio pradžioje ukrainiečiai sunaikino Su-57, dronui teko skristi daugiau nei dvigubai toliau. Todėl Morozovsko aerodrome likę rusų karo lėktuvai yra tiesiog logiškas taikinys. Ukraina šį objektą jau atakavo balandį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(76)
(2)
(74)

Komentarai ()

Susijusios žymos: