„Paskutinis taikos pasiūlymas“. Ką Rusija deda ant stalo Ukrainai  (3)

„Tai yra paskutinis taikos pasiūlymas iš mūsų pusės. Vėliau siūlysime tik kapituliuoti.“


Vovčanskas, birželio 2 d.
Vovčanskas, birželio 2 d.
© National Police of Ukraine (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vovchansk_(2024-06-02)_0770.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Valstybės Dūmos vicepirmininkas Piotras Tolstojus, kuris, beje, yra Levo Tolstojaus proprovaikaitis, teigia, kad Rusija Ukrainai pateikė paskutinį taikos pasiūlymą. Nors rusų kariai į priekį žengia labai lėtai, patirdami milžiniškų nuostolių, jiems jau trūksta šarvuočių, o Charkivo kampanija apskritai įstrigo, Rusijos politikai mano, kad Ukraina yra prispausta prie sienos. Ta pati Ukraina, kuri dabar gauna daugiau sąjungininkų paramos, jau gali atakuoti Belgorodo sritį vakarietiškais ginklais, laukia pirmųjų F-16 naikintuvų su gausiu ginkluotės paketu.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 84€ energijos stotelės tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („DLNRG PPS2400“)
1401

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Tai yra paskutinis taikos pasiūlymas iš mūsų pusės. Vėliau siūlysime tik kapituliuoti“, - užtikrintai pranešė Tolstojus.

Koks tas paskutinis taikos pasiūlymas? Putinas kartoja, kad Ukraina turi veikti pagal „vietos realijas“. Jis turi omenyje, kad Ukraina turi susitaikyti su faktu, kad fronto linija judės tik į Ukrainos pusę. Taigi, Putinas siūlo Ukrainai išvesti karius iš Zaporižios, Chersono, Donecko ir Luhansko regionų, kuriuos Rusija paskelbė savais. Ukraina taip pat turi įsipareigoti priimti neutralitetą, atsisakyti bet kokių ambicijų stoti į NATO. Be to, Vakarai turi atšaukti Rusijai taikomas sankcijas, kurios, kaip sakė Putinas, neveikia. Tik tada Rusija sutiks derėtis. 

 

Ukraina su tuo, žinoma, nesutiks. Vietoje to ukrainiečiai ir toliau degins pašiūrėmis virtusius rusų tankus (Ukraina sunaikina tris kartus daugiau tankų nei Rusija pagamina/restauruoja), naikins oro gynybos sistemas Kryme, kurs F-16 panaudojimo strategiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(47)
(61)
(-14)

Komentarai (3)