„Atkirsti.“ Skelbiamas rusų košmaras  ()

Rusijos pajėgos yra „katile“.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=811544197825327&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos armijos daliniai buvo apsupti Volčansko mieste, netoli Charkivo.

Informaciją apie tai birželio 14 dieną patvirtino Rusijos Z karo korespondentas Anatolijus Radovas, praneša Dialog.UA.

Jis patvirtino informaciją iš „DeepState“ šaltinio, kad Rusijos pajėgos yra „katile“ Volčansko šiaurės rytuose. Ukrainos ginkluotosios pajėgos atskyrė kai kuriuos Rusijos ginkluotųjų pajėgų dalinius nuo pagrindinių pajėgų. Tiesą sakant, buvo suformuotas „katilas“, kurio bendras plotas yra apie 0,05 kvadratinių kilometrų (km²).

[Vokietija+Mažiausia kaina] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą (Video, „KOSGHO“)
1325 1

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Paskutiniai vienetai

Belaidis robotas tinka įvairaus dydžio ir formos baseinams

Išsamiau

„DS („DeepState“ – red.) nubraižė taip Volčansko eskizą nubraižė taip pat, kaip iš principo  man parašė iš mūšio lauko. Mūsų vaikinai yra atkirsti prie Agregatų gamyklos“, – sakė Radovas.

 

Ištrūkti nepavyksta. Jis tvirtina, kad Rusijos armija bandė prasibrauti prie apsuptų dalinių, tačiau jų pastangos „nebuvo vainikuotos sėkme“.

Atkreipkime dėmesį, kad mūšiai dėl Volčansko tęsiasi jau daugiau nei mėnesį. Rusijos armija sugebėjo užimti tik dalį pasienio miesto, tačiau pastarosiomis savaitėmis ji ten ėmė netenka kvartalą po kvartalo. Vyksta sistemingas okupacinių pajėgų stūmimas atgal už sienos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(152)
(5)
(147)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: