„Reikalaujame.“ Netikėta audra Rusijoje. „Elitą – į frontą“  ()

Mobilizuotų Rusijos karių artimieji reikalauja, kad Kremliaus „elito“ vaikai irgi būtų išsiųsti į karą.


Kryvyj Rihas po rusų atakos, birželio 12 d.
Kryvyj Rihas po rusų atakos, birželio 12 d.
© State Emergency Service of Ukraine (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Destructions_in_Kryvyi_Rih_after_Russian_attack,_2024-06-12_(01).webp

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos judėjimas „Kelias namo“, vienijantis į mobilizuotų karių artimuosius, reikalauja, kad valdančiųjų vaikai ir patys tinkamo amžiaus vyrai eitų į frontą.

Daug Kremliaus valdančiųjų turi vaikų, kurie yra šaukiamo amžiaus. Jų šaukimas į karą yra tiesiog neįsivaizduojamas ir rusai tai žino. Visų pirma, daug jų gyvena labai prabangų gyvenimą Vakaruose ir į Rusiją grįžta retai. Antra, elito vaikai yra neliečiami.

„Reikalaujame, kad mūsų vyrai būtų pakeisti (...) vaikais ir vyrais tų, kurie iš ekranų mūsų piliečiams sako, kad karas yra gerai, kurie su grobuoniška šypsena kalba apie branduolinio smūgio galimybę ir sako, kad garbė mirti už kruvinus pagyvenusių žmonių tikslus“, – skelbia mobilizuotųjų artimieji.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išmaniojo laikrodžio premjera, fantastiški net 57 vnt. įrankių rinkiniai, PC pelės, SUP irklentės, RC pultai ir kt. (Video)
1419

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „RAPOO VT9PRO“ - kompiuterinė pelė

2) „Zeblaze GTR 3 Pro“ - naujausias kompanijos išmanusis laikrodis (Premjera)

3) „FunWater SUPFW09C“ - pripučia SUP irklentė

4) „JumperRC T20S“ - nuotolinio valdymo pultas

5) „TOPSHAK TS-CH3“ - net 57 vnt. įrankių rinkinys

6) „BlitzWolf BW-FYE15“ - belaidės ausinės

Išsamiau

Jie pristatė ir sąrašą žmonių, kurie turėtų kariauti. Tarp jų – Kremliaus spaudos sekretoriaus Dmitrijaus Peskovo, buvusio prezidento Dmitrijaus Medvedevo, propagandisto Vladimiro Solovjovo, Z-dainininko Olego Gazmanovo ir Z-aktoriaus Ivano Ochlobystino sūnūs. Be to, jie nori pasiųsti į frontą Kremliaus propagandistės Olgos Skabejevos vyrą Jevgenijų Popovą, taip pat jaunąjį dainininką Jaroslavą Dronovą. „Kelias namo“ nuomone, jei elito artimieji būtų siunčiami į karą, karas baigtųsi.

 

Įdomu, kad net didžiausi karo palaikytojai supranta, kad valdančiojo elito atstovai ir jų artimieji nevyks į karą. Tai, kad jų šeimos gyvena užsienyje, net nėra paslaptis. Rusai tai priima kaip normalią gyvenimo realybę ir vis tiek palaiko žudikišką Putino karą, kuriame žūsta tūkstančiai ne tokių turtingų rusų.

(152)
(2)
(150)

Komentarai ()

Susijusios žymos: