„Jie neatlaiko ugnies.“ Audra fronte. Traukiasi Rusijos armija  ()

Rusijos Federacijos okupacinė armija turi didelių problemų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos okupacinė armija turi didelių problemų Zaporižios kryptimi. Rusijos kariai bėga iš Staromajorskės kaimo, apie kurio užėmimą Rusijos gynybos ministerija pranešė vos prieš kelias dienas.

Apie tai rašo Rusijos Z kanalas „VDV za čestnost i spravdlivost“, už kurio stovi Rusijos ginkluotųjų pajėgų „Dnepr“ grupės pareigūnai, praneša Dialog.UA.

Dėjo į kojas. Šaltinis teigia, kad Rusijos ginkluotųjų pajėgų 127-osios motorizuotųjų karių divizijos, buvusios Staromajorskės kaime, grupė dezertyravo.

„Jie neatlaikė priešo ugnies, apleido savo pozicijas ir pabėgo į užnugarį“, – pranešė kanalas. Jis patikslino, kad šią informaciją reikia patikrinti.

Remiantis „DeepState“ šaltiniu, Staromajorskė nebuvo visiškai užimta. Kaip ir anksčiau, Ukrainos gynybos pajėgos laiko šiaurinę šios gyvenvietės dalį.

Z kanalas pasiskundė ir dideliu, vis augančiu, karių trūkumu Zaporižios kryptimi.

 

„Apskritai „Dnepr“ fronte jaučiame gyvos jėgos trūkumą. Net su „Štorm Z“ (sudaryta iš užverbuotų kalinių – red.) tapo sunku. Ne veltui mūsų regiono valdžia dabar kelia klausimą dėl vienkartinės išmokos už sutarties pasirašymą. Kaip matome net iš čia, iš fronto, visi mūsų resursai gyvos jėgos pritraukimui nebetenkina visos spec. operacijos grupės poreikių“, – sakė Rusijos šaltinis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(138)
(2)
(136)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: