Šansas prarastas. Skelbiama Rusijos žlugimo neišvengiamybė  (1)

„Rusija šansą laimėti turėjo tik 2022 metų vasarį.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-17 Šansas prarastas. Skelbiama Rusijos žlugimo neišvengiamybė  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skandalingi Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino „taikos“ pasiūlymai Ukrainai sukėlė audringą reakciją Z bendruomenėje.

Buvęs Valstybės Dūmos deputatas Viktoras Alksnis, išklausęs kalbą, pareiškė Rusijos žlugimo neišvengiamybę. Apie tai jis rašė savo „Telegram“ kanale, praneša Dialog.UA.

Jis atkreipė dėmesį į tai, kad ne tik Ukraina, bet ir Vakarai iš karto atmetė Putino pasiūlymą nutraukti karą mainais į dalies Ukrainos teritorijų perdavimą Rusijai.

Netgi Rusijos „didysis brolis“ Kinija labai pabrėžia savo paramą Ukrainos teritoriniam vientisumui.

„Ar nebuvo aišku, kad taikos sąlygas gali diktuoti tik laimėtojas? Tačiau Rusijos Federaciją dabartinėje „Šiaurės karinės apygardos“ zonos situacijoje vargu ar galima laikyti nugalėtoja“, – rašė Alksnis.

Jis skundėsi, kad buvo „skausminga ir apmaudu žiūrėti“ į Rusijos karinį pralaimėjimą kare prieš Ukrainą. Anot jo, Rusija šansą laimėti turėjo tik 2022 metų vasarį, tačiau žaibinis karas apgailėtinai žlugo.

„SVO“ planavo tikri generolai, turintys solidų tarnybos armijoje stažą. Ar tikrai šie žmonės nesuprato, kad su šiais planais jie mus veda į nelaimę? O šiandieniniai vyriausiojo vado pareiškimai rodo, kad mes visu greičiu skubame link šios ir taip neišvengiamos katastrofos. Katastrofos link, kuri gali baigtis Rusijos mirtimi ir jos išnykimu iš pasaulio žemėlapio“, – kalbėjo Z patriotas.

 

Jis mano, kad Rusijos ateitis yra iširimas į dešimtis mažų valstybių. Ir, anot Alksnio, dešimtys milijonų rusų šią griūtį priims ramiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(328)
(9)
(319)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: