[ŽT] „Gera žinia.“ Skelbiama sensacija  ()

„Ukrainiečiai kovoja už visos Europos saugumą.“



© CBS Evening News (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=QCfPhmQuXDo

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nyderlandų vyriausybės vadovas Markas Rutte pavadino kvailu Kremliaus valdovo Vladimiro Putino pasiūlymą, kuriame jis reikalauja, kad keturi Ukrainos regionai būtų atiduoti Rusijai, kad būtų pradėtos derybos dėl karo užbaigimo, ir atkreipė dėmesį, kad tai rodo Rusijos diktatoriaus paniką.

Premjeras apie tai pranešė Taikos viršūnių susitikimo Šveicarijoje kuluaruose, atsakydamas į žurnalistų klausimus.

[Mažiausia kaina istorijoje] Tik 11,99€ už nuostabių galimybių išmaniąją vaizdo stebėjimo kamerą: 1080P, spalvotas naktinis filmavimas, judesio davikliai, signalizacija, APP ir kt.
2384 8

Mažiausia kaina istorijoje

Galioja tik pirmiems 100 vnt.

Fantastiškai geras funkcionalumas

Išsamiau

„Faktas, kad V. Putinas vakar pateikė šį kvailą taikos pasiūlymą, rodo, kad jis aiškiai apimtas panikos. Tai gera žinia“, – sakė Nyderlandų vyriausybės vadovas.

Savo ruožtu Lenkijos prezidentas Andrzejus Duda pažymėjo, kad Rusija išliko kolonijine imperija, kuri niekada nepraėjo dekolonizacijos kelio.

Tuo tarpu Kroatijos ministras pirmininkas Andrejus Plenkovičius pareiškė, kad Zagrebas pasisako už pasaulį, kuriame aukos neturėtų kapituliuoti ir palikti savo teritoriją agresoriui, o Sakartvelo prezidentė Salomė Zurabišvili priminė, kad prieš Rusijos invaziją į Ukrainą vyko Rusijos karas prieš Sakartvelą ir pažymėjo: ukrainiečiai kovoja už visos Europos saugumą ir dar daugiau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(126)
(1)
(125)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: