[ŽT] „Tai visiškas blokas. Tuoj pasipils „200“.“ Kas žinoma (Video)  ()

Charkivo srityje padėtis yra stabilesnė ir kontroliuojama Ukrainos gynybos pajėgų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-17 [ŽT] „Tai visiškas blokas. Tuoj pasipils „200“.“ Kas žinoma (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai buvo apsupti agregatų gamykloje Volčanske, Charkivo srityje. Maisto ir amunicijos pristatymo priešo pajėgoms procesas yra sunkus – tiekimas vykdomas dronais, sakė karo-politikos apžvalgininkas Oleksandras Kovalenko.

„Pačiame Volčanske neseniai susiklostė labai įdomi situacija, kai gamykloje buvo apsuptas jų šturmo padalinys, Viena vertus, neva, jei pažiūri į žemėlapius, ten yra kontrolė, bet kita vertus, tai yra visiškas blokas, kuris yra visiškai apsuptas“, – „Espresso“ televizijos kanalo eteryje aiškino jis.

Dabar maistas ir amunicija priešo armijai tiekiami dronais. Tačiau toks logistikos elementas yra nepatikimas, sako ekspertas.

Todėl netolimoje ateityje, manau, jie arba pasiduos, arba taps „200 kroviniu“. Jei kalbėtume apie Charkivo sritį apskritai, tai didelis dėmesys skiriamas Lipcams, Volčanskui, o pavojingiausios zonos, kuriose rusai vis dar turi  pažangą, yra būtent Pokrovsko ir Kramatorsko kryptys, Časiv Jaras. Charkivo srityje padėtis yra stabilesnė ir kontroliuojama Ukrainos gynybos pajėgų“, – teigė Kovalenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(119)
(5)
(114)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: