„Tai bus karo pabaiga.“ Netikėta žinia. Ką skelbia Zelenskis  ()

Ukraina pradeda kovą.


Volodymyras Zelenskis
Volodymyras Zelenskis
© Volodymyr Zelenskyy (Atvira licencija) | https://x.com/ZelenskyyUa/status/1802007375382974695/photo/1

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-18 „Tai bus karo pabaiga.“ Netikėta žinia. Ką skelbia Zelenskis  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šveicarijoje prasidėjo dvi dienas truksiantis Pasaulinis taikos aukščiausiojo lygio susitikimas, kuris tęsis birželio 15-16 d. Programoje numatyta plenarinė sesija ir diskusijos trimis „taikos formulės“ punktais – branduolinio saugumo, aprūpinimo maistu ir humanitarinio aspekto.

Savo kalboje Zelenskis paminėjo tris lūkesčius, kurių tikisi iš taikos konferencijos Šveicarijoje. Pirmasis – „įrodyti, kad saugumo sugrąžinimas iš tiesų įmanomas“, antrasis – parengti realų „taikos formulės“ įgyvendinimo planą, o trečiasis – nustatyti, kaip šalys sąveikaus remdamosi Jungtinių Tautų Chartija.

[EU+Kuponai] „Čia bomba! Vienas įdomiausių modelių iš daugybės mano išbandytų ir 100 proc. valo geriausiai.“ Detalūs bandymai ir schema, kaip teisingai valyti langus (Video, „ABIR WD8“ apžvalga)
1675

Nuostabūs apžvalgininko vertinimai

Ypatingai žema kaina

Specialūs kuponai

Iš EU, greitas ir saugus pristatymas

Naujausi techniniai sprendimai ir puikios valymo galimybės

Išsamiau

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis sako, kad tikisi susitarti dėl teisingos taikos Ukrainoje plano, kuriame būtų „užfiksuota tikroji karo pabaiga“, kitame Taikos aukščiausiojo lygio susitikime.

Kaip praneša „Europejska Pravda“, tai jis pasakė birželio 15 d. kalbėdamas pasaulinio taikos aukščiausiojo lygio susitikimo plenarinėje sesijoje Burgenstoke (Šveicarija).

„Jei Rusija būtų suinteresuota taika, karo nebūtų. Turime kartu nuspręsti, ką pasauliui reiškia teisinga taika ir kaip ją pasiekti iš tiesų ilgalaikiu būdu. JT Chartija yra mūsų pagrindas“, – sakė V. Zelenskis.

 

Jis pridūrė, kad kai tik bus susitarta dėl veiksmų plano, jis bus perduotas Rusijos atstovams, „kad antrajame taikos aukščiausiojo lygio susitikime galėtume užfiksuoti tikrąją karo pabaigą“.

„Dabar mes pradedame šią kelionę. Kartu turime įrodyti, kad susivienijęs pasaulis yra taikos pasaulis, pasaulis, kuris žino, kaip tinkamai elgtis“, – apibendrino Ukrainos prezidentas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(215)
(26)
(189)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()