„Jis tam neturėjo leidimo.“ Prie fronto linijos kai kas nutiko. Rusija gavo „gerą“ istoriją  (1)

Tai atsitiko netoli Vuhledaro.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus karo korespondentas Nikita Cicagi mirė nelegaliai patekęs į Ukrainos teritoriją. Jis mirė netoli fronto linijos, filmuodamas istoriją Rusijos žiniasklaidai.

Kremliaus kontroliuojamas leidinys „News.ru“ birželio 16-osios rytą pranešė apie savo darbuotojo mirtį, skelbia Dialog.UA.

Rusijos žiniasklaida teigia, kad Cicagi atsisveikino su savo gyvybe tariamai „per Ukrainos ginkluotųjų pajėgų dronų ataką“. Tai atsitiko netoli Vuhledaro, Nikolskio vienuolyno teritorijoje, kur rusas planavo filmuoti propagandinį reportažą.

[Mažiausia kaina istorijoje] Tik 11,99€ už nuostabių galimybių išmaniąją vaizdo stebėjimo kamerą: 1080P, spalvotas naktinis filmavimas, judesio davikliai, signalizacija, APP ir kt.
2471 8

Mažiausia kaina istorijoje

Galioja tik pirmiems 100 vnt.

Fantastiškai geras funkcionalumas

Išsamiau

Cicagi neturėjo leidimo dirbti Ukrainos teritorijoje kovos zonoje. Nežinia, ar jis turėjo skiriamuosius ženklus su užrašu SPAUDA. Kai kurie Kremliaus propagandistai nepaiso šios taisyklės, fronte pasirodo su karine uniforma. Tai jiems kartais visada baigiasi tragiškai.

Cicagi bendradarbiavo su Rusijos propagandos kanalais TASS ir „Lenta. ru“, tai yra, dalyvavo kurstant neapykantą Ukrainai ir ukrainiečiams.

 

Priminsime, kad birželio 14 d., okupuotos Horlivkos rajone, buvo užpulta Rusijos NTV kanalo filmavimo grupė. Operatorius Valerijus Kožinas atsisveikino su savo gyvenimu, dar vienas propagandistas liko be rankos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(242)
(8)
(234)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: