Tai smūgis. „Jis gali neišgyventi“  ()

Jis nori asmeniškai pasikalbėti su Rusijos diktatoriumi Vladimiru Putinu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čečėnijos vadovui Ramzanui Kadyrovui tariamai gresia „smūgis, kurio jis gali neišgyventi“, todėl jis nori asmeniškai pasikalbėti su Rusijos diktatoriumi Vladimiru Putinu. „Donpress.com“ praneša apie tai remdamasis Rusijos „Telegram“kanalu „Kremliovkaja tabakiorka“.

Šaltinis, cituodamas Kadyrovui artimą pašnekovą, pažymi:

„Iš labai patikimų šaltinių sužinojome, kad Kirijenkai artimi žmonės ruošia tam tikrą smūgį Ramzanui Achmatovičiui. Šie šaitanai skleidžia paskalas ir grasinimus, kalbama, kad Ramzanas Achmatovičius gali neišgyventi šio smūgio. Todėl reikalingas pokalbis asmeniškai su Vladimiru Vladimirovičiumi. Kad išvengtume problemų, aš nebijau šio žodžio, visai Rusijai“.

Šaltinis pridūrė, kad jau kitą savaitę R. Kadyrovui prognozuojamos rimtos problemos, todėl jis nori kuo greičiau susitikti su Putinu ir „papasakoti, ką daro Kirijenka“.

 

Kanalas patikslino, kad informacija tikra, R. Kadyrovas siekia susitikimo su prezidentu Kremliuje:

„Kartu, Kirijenkai artimi šaltiniai atsisakė komentuoti R. Kadyrovo žmonių kaltinimus. Žinoma, kad jie nori nubausti Ramzaną Achmatovičių už jo kovotojų elgesį. Dėl jų, primename, neseniai Kursko srityje žuvo daugiau nei 20 kariškių. Apskritai, pakalbėję su daugybe šaltinių valdžios koridoriuose, turime konstatuoti: Kadyrovo problemos auga. Ir kita savaitė šias problemas gali rimtai paaštrinti“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(109)
(5)
(104)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()